- Adım
- Yok
- Cihazım
- xiaomi 9
- Konular
- 19
kerneli yukledikten sonra wipe format data yes yapacaksiniz siz android 10 icin olan kerneli yuklemiste olabilirsiniz fenixin 9 icin olan son kernelini yukleyeceksiniz dtboyuda yukleyeceksiniz direk kerneli yukleyip cihazi acmaya calisirsaniz cihaz acilmaz birde boyle yapin fastboot yontemi ile mi a3 bolumunde var euyu yukleyin cihaz acildigi an kurmadan fastbota alin kerneli degistirin ve cihazi acin cihaz acilmadan kernel kurmayin yoksa acilmaz ayrica hatirlatma euyu fastbot yontemiyle kurunca wifi calismiyor ama kerneli dtboyu degistirince calisiyor dedigim yontemi yapin slot b yi de konu basliginda yaziyor uygulayarak temizlemeyi unutmayin
kerneli kurunca wipe format yes yapmayi unutma ayrica romda tek bir sorun var ana menuda fps dususleri oluyor menu gecisinde felan baska bi sorun yok kernelde kursan ana menudeki fps dususlerini engelleyemedim birdahaki guncellemede duzelcegini umuyorum fazla sknt yratmiyor program acilis hizinda veya oynatma hizlarinda sorun yok sadece ana menu neden se kasilma yapiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kerneli kurunca wipe format yes yapmayi unutma ayrica romda tek bir sorun var ana menuda fps dususleri oluyor menu gecisinde felan baska bi sorun yok kernelde kursan ana menudeki fps dususlerini engelleyemedim birdahaki guncellemede duzelcegini umuyorum fazla sknt yratmiyor program acilis hizinda veya oynatma hizlarinda sorun yok sadece ana menu neden se kasilma yapiyor
Son düzenleme: