MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Son düzenleme:

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Merhabalar Hocam Eu beta hangisi ,miui 12 nin ilk beta sürümü mü gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mia3 e miui 12 gelirmiki hocam,stok Android one tabanlıya? Ancak bitnet cc9e(stok miui arayüzlü)den port rom yaparsa miui12 flash lariz diye düşünüyorum
Zaten öyle olacak CC9e'ye gelmesi bekleniyor. Geldikten sonra portlanacak.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Merhabalar Hocam Eu beta hangisi ,miui 12 nin ilk beta sürümü mü gelmiş

Mia3 e miui 12 gelirmiki hocam,stok Android one tabanlıya? Ancak bitnet cc9e(stok miui arayüzlü)den port rom yaparsa miui12 flash lariz diye düşünüyorum
Facede gordum note7 eu roma gelmisti
Direk cc9e romunu yuklenmesi sikinti olabilir mia3 gore uyarlanmasini beklicez 1-2 haftaya gelir tahminen

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Direk cc9e romunu yuklenmesi sikinti olabilir mia3 gore uyarlanmasini beklicez 1-2 haftaya gelir tahminen
Aynen hocam düşündüğüm gibi

Zaten öyle olacak CC9e'ye gelmesi bekleniyor. Geldikten sonra portlanacak.
Altun hocam gelmiş diyor ben onu sordum hocam

Teşekkürler Hocam

Son düzenleme:

romasantaa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mi5
Cihazım
mi 5
Konular
0
3.5 senedir mi5 kullanıcısı olarak android one deneyimlemek için mi a3 aldım mart ortasında. android10 güncellemesi gelene kadar da memnundum açıkçası. güncelleme geldi ve indirip kurdum. android10 un kasmaları ve pil tüketimi sebebiyle stok android9 flashladım, kasmalar donmalar ve pil performansı eski haline geldi evet. ama bu sefer de sensörlerle ilgili problem yaşayınca da bu kadar android one macerası yeter ben miui a geçiş yapıyorum diyerek 20.3.26 r2 flashladım. özlemişim. miui bambaşka. benimle aynı durumları yaşayıp geçmekte tereddüt eden varsa diye yazıyorum.

miui ile hayatımı kolaylaştıran ve beni mutlu eden başlıca şeyleri de sıralarsam;

-miui ın müzik kalitesi gerçekten çok iyi. fena olmayan bi kulaklık ve yüksek kalite vaadeden her hangi bir streaming ile (tidal olur spotify olur yt music olur) tatmin edici ses deneyimi yaşayabilirsiniz. ayrıca kulaklık ayarlarında da birden fazla ayar yapabiliyorsunuz. ve bunun gömülü gelmesi müthiş.
-yüksek görüntü kalitesi ve videoya ait sesi de kaydedebileceğiniz harika ekran kaydediciniz var.(çoğu uygulama telefonun mikrofonunu kullanarak kaydediyor maalesef) üstelik kayda reklam logosu vs koymadan.
-yine arama ekranındayken de yaptığınız konuşmanın istediğini yerini kaydedip istediğiniz yerde kaydı durdurabiliyosunuz.
-fotoğraf galerisi sade ve kullanışlı. ayrıca ek uygulama kullanmadan da fotoğraflarınıza işe yarar filtreler uygulayabilirsiniz. gökyüzü olayı gibi.
-anlık data kullanımını üst barda görebileceğiniz ayarı da ek uygulamaya ihtiyaç duymadan ayarladan açabilirsiniz. stok android kullanırken indirdirip denediğim uygulamalar pek hoşuma gitmedi açıkçası.

bu yazdıklarım aslında son derece kişisel şeyler. telefondan beklenti nedir, karşılığı nedir sorusunun cevabı diyelim. özellikle zamanında ios ve ya miui kullandıysanız kullanım kolaylığını da bilirsiniz. sanırım artık android one olayına pek girmem.

miui yüklemekle ilgili okuduğum talimatları yazan tüm arkadaşlara da teşekkürlerimi iletiyorum. eyvallah.

mcmxx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
Mi A3
Konular
2
Eski telefonum Asus Zenfone 2 idi, gerek arayüz gerekse donanım olarak hiçbir sıkıntısı olmayan telefonumun bataryasını kendim değiştirmek gibi bir hevesin içine girince sanırım batarya soketini bozdum ve ne yaptıysam telefonun şarj göstergesini düzeltemedim. Sürekli %50 gösteriyor diye bu telefonu aldım ve Android One ile bir telefonun kullanılamayacağını anladım.
Eski alışkanlıklarım olan Asus ZenUI , Saat, Hava Durumu gibi uygulamalarını apk ile kurarak kullanabiliyorum. Ancak yinede çift tıklama ile ekran kapatamıyorum, eski telefonda kapatabiliyordum.
Telefonu alalı daha 3,5 ay ve garantili olduğu için pek bootloader açma işine girmek istemesem de sanırım MIUI 12 nin biraz olgunlaşmasını bekleyip kısa süre sonra geçiş yapacağım gibi duruyor.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Cepteyken Ekran kapalıyken parmak izi simgesini göster açıkken çok şarj gidiyor 4 saatte yüzde 24 gitti kapadim düzeldi

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
Cepteyken Ekran kapalıyken parmak izi simgesini göster açıkken çok şarj gidiyor 4 saatte yüzde 24 gitti kapadim düzeldi
Geliştirilmesi gerek. Daha önce de yazdım ışık sensörüne de ilişkilendirilmesi/bağlanması lazım. Sadece hareket sensörüne bağlı. Bir de araçla giderken koyun bir kenara sürekli arabayala hareket ettiğinden parmak izi simgesi hiç kapanmıyor çok şarj harcıyor. Ayriyeten android one'da simge sürekli aktif olmasına rağmen bu kadar şarj tüketmiyordu. Aod la beraber İyileştirilmesi lazım.

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
suanki en iyi rom bu 0 hata
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

romasantaa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mi5
Cihazım
mi 5
Konular
0
MIUI 20.3.26 r2 GPS kapalı, aod kapalı, dark mode aktif şeklinde kullandim. Grafikteki keskin düşüşlerin olduğu kısımlar görüntülü konuşma anlari.

Üst Alt