- Adım
- Hakan
- Cihazım
- miA3
- Konular
- 9
Aynen hocam redmi not 4 e geldi kıskançlık da yapıyorum
Bugün eu android 10 V11.0.1.0.QFQEUXM yükledim test ediyorum hocam,global10 u silmiştim cihaz aşırı ısınıyordu,MIUI 12 için henüz kendi adıma aceleci olduğumu düşünüyorum, illaki gelir hocam,miui11 güzeldi zateneu dan umit kesildi artik cikmayacak anlasilan
Defalarca söylendi ama anlamıyorsun sanırım CC9e için Android 10 adapte ediliyor MIUI 12 bu yüzden gecikti yakında Android 10 ile birlikte çıkış yapacak biraz sabret.bendede yuklu suan o surum sorunlar var telefona hic yakismiyor bu surumda bizim istedigimiz bir stabil miui 11 yada duzgun bir android 10 stock guncelleme ya 12 cikinca guncellencek ne alaka bu eu surumundede hatalar var sanki cok stabil duzeltsinler bunu versinler yine nabicaz miui 12 yi biz butun telefonlara eu herhafta dakikasi dakikasina geliyor ama mi a3 icin guncellemiyorlar birde başliğa haftalim eu yazmislar adamlarda aaa mi a3 icinde eu cikiyo deyip bu teli aliyolar bu telefon resmen copluk duzgun rom yapanda yok otodanda berbat guncellemeler geliyor bu telefonu aldigima cok pismanim garantili aldim kac oldu rom deniom bir tane duzgun rom yok gelistiriciler yapamiyor herhalde saglam bir gelistirici lazim miumix romu cikaran adam lar gibi