MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Aynen hocam redmi not 4 e geldi kıskançlık da yapıyorum

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
bence miui 12 nin gelmesini beklemesinler bir suru hata ile portlanacak tekrar 1 ay bekleyecegiz bu surumdeki hatalari 0 a indirip
p o surumle cihazı öldürelim suan mi a3 icin duzgun rom yok

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
eu dan umit kesildi artik cikmayacak anlasilan

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
eu dan umit kesildi artik cikmayacak anlasilan
Bugün eu android 10 V11.0.1.0.QFQEUXM yükledim test ediyorum hocam,global10 u silmiştim cihaz aşırı ısınıyordu,MIUI 12 için henüz kendi adıma aceleci olduğumu düşünüyorum, illaki gelir hocam,miui11 güzeldi zaten

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
bendede yuklu suan o surum sorunlar var telefona hic yakismiyor bu surumda bizim istedigimiz bir stabil miui 11 yada duzgun bir android 10 stock guncelleme ya 12 cikinca guncellencek ne alaka bu eu surumundede hatalar var sanki cok stabil duzeltsinler bunu versinler yine nabicaz miui 12 yi biz butun telefonlara eu herhafta dakikasi dakikasina geliyor ama mi a3 icin guncellemiyorlar birde başliğa haftalim eu yazmislar adamlarda aaa mi a3 icinde eu cikiyo deyip bu teli aliyolar bu telefon resmen copluk duzgun rom yapanda yok otodanda berbat guncellemeler geliyor bu telefonu aldigima cok pismanim garantili aldim kac oldu rom deniom bir tane duzgun rom yok gelistiriciler yapamiyor herhalde saglam bir gelistirici lazim miumix romu cikaran adam lar gibi

Onurjr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
6
4JustMania
1• Konuyu spamlamayı bırakırsan sevinirim.

2• Unutma "Cihaz Geliştirmek" hobi işidir.

3• Bunu yapan geliştirici ücretsiz bir şekilde yapıyor.

4• Sürekli aynı şeyleri söylemeyi de bırakırsan sevinirim.

5• Çok iyi bir rom istiyorsan, bir geliştirici bulup bir miktar destek karşılığında hatasız istediğin bir çok romu alabilirsin.

6• Diğer önerim ise, cihaz geliştirme konuları okuyup bu işe atılabilirsin.

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
Açın abi bağış kaç paraysa atalım :D vallahi yapicam bağış sorun paraysa sorunsuz bir rom için resmen miuinin yolunu bekler olduk

Onurjr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
6
Elimizde MIUI 12 CC9'dan port mevcut lakin 720p hatalar ve stabilite sorunları var, CC9e için beklemede kalın lütfen.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Hatalı rom 1 haftada gelicekse hatasiz romun 2 ayda gelmesine raziyim yeterki stabil olsun acelemiz yok

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
bendede yuklu suan o surum sorunlar var telefona hic yakismiyor bu surumda bizim istedigimiz bir stabil miui 11 yada duzgun bir android 10 stock guncelleme ya 12 cikinca guncellencek ne alaka bu eu surumundede hatalar var sanki cok stabil duzeltsinler bunu versinler yine nabicaz miui 12 yi biz butun telefonlara eu herhafta dakikasi dakikasina geliyor ama mi a3 icin guncellemiyorlar birde başliğa haftalim eu yazmislar adamlarda aaa mi a3 icinde eu cikiyo deyip bu teli aliyolar bu telefon resmen copluk duzgun rom yapanda yok otodanda berbat guncellemeler geliyor bu telefonu aldigima cok pismanim garantili aldim kac oldu rom deniom bir tane duzgun rom yok gelistiriciler yapamiyor herhalde saglam bir gelistirici lazim miumix romu cikaran adam lar gibi
Defalarca söylendi ama anlamıyorsun sanırım CC9e için Android 10 adapte ediliyor MIUI 12 bu yüzden gecikti yakında Android 10 ile birlikte çıkış yapacak biraz sabret.

Üst Alt