- Adım
- Koray
- Cihazım
- Xiaomi Redmi 5+
- Konular
- 0
bende "ekran paylaşımı" değil "kablosuz ekran" olarak göründü, bilginize.
Telefonunuzu yeniden başlatıp dener misiniz hocam.Samsung smart LED TV de MIUI 11 güncellenmesinden önce bağlanıyordum dediğiniz yöntemi denedim güzel yayınlama bölümüne giriyor lakin bağlan dediğimde baglanmiyor sorun tam olarak ne anlayamadım konu hakkında bilginiz var mı hocam?
Telefonunuzu yeniden başlatıp dener misiniz hocam.
Dediklerinizi uyguladım lakin telefonumda çıkan TV ismine bastığımda TV ismi telefondan kayboluyor ama TV de redmi cihazına baglaniliyor diye bir yazı çıkıyor sonuç yine olumsuz screen mirroring sonlandı diyorTelefonunuzu yeniden başlatıp dener misiniz hocam.
Peki ayarlar uygulamasının verilerini temizleyip dener misiniz?Dediklerinizi uyguladım lakin telefonumda çıkan TV ismine bastığımda TV ismi telefondan kayboluyor ama TV de redmi cihazına baglaniliyor diye bir yazı çıkıyor sonuç yine olumsuz screen mirroring sonlandı diyor
Dediklerinizi harfiyen uyguladım telefonu ve TV yi yeniden başlattım ayarlar uygulamasının verilerini temizledim tekrardan denedim yinede baglanamadiPeki ayarlar uygulamasının verilerini temizleyip dener misiniz?