Google home yi deneyin mıuı 11 de yansıt özelliği sıkıntı belki dil ing olursa düzelir ama home uyg kullanın..Note 8 Pro MIUI 12 yüklü
Ben de Kablosuz ekran sertifika özelliğini aktif ettim ve kablosuz ekran sertifika ayarlarından operating channel i farklı değerlere aldım laptopu kablosuz ekran olarak görüyor bağlan diyorum bağlanıyor diyor bekliyor ama bağlanmıyor
Ya Allah senden razı olsun valla dediklerini yaptım ekran yansıttı . Daha güzel tarafı olur da indirilen program virüs vs vardır diyerek sildim . Sililmeme rağmen artık telefonun kendi ekran yansıtması ile yansıyor artıkHerkese merhaba, Ayarlar daki Bağlantı ve Paylaşım kısmı kullanarak Mi 6 cihazımın Mi Box'a yansıtmaya çalıştım fakat Mi Box listede gözükmüyordu yani aşağıdaki ss deki gibi döngüye giriyor, böyle bir çözüm buldum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1 - Cihazınıza Play Store danLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını indirin.
2 - Uygulamayı açın ve Application kısmını seçiniz.
3 - Application kısmından "Ayarlar" uygulamasını seçin, açılan menüdeki "Click to Change" yazısına basın.
4 - O kısımdan "Ekran Paylaşımı" (Android sürümüne göre Kablosuz Ekran olabilir) seçin, ve artı "+" işaretine basın, "To Launcher seçeneğini seçin böylece ana ekrana bir kısayol eklenir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
5 - Ana Ekrandaki kısayola basın.
6 - Böyle bir ekran açılacak artık cihazınızın ekranını yansıtabilirsiniz.
Google home apk yi indir playdan..Slm arkadaşlar Xiaomi mi 8 kullanıyorum global 11.0.5.0 sürüm yüklü baya bir zamandır ortalama 1 yıl oldu TLF nu TV ye yansitmaya çalışıyorum TV de bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor çözüm bilen varmı ne yapmam gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Slm arkadaşlar Xiaomi mi 8 kullanıyorum global 11.0.5.0 sürüm yüklü baya bir zamandır ortalama 1 yıl oldu TLF nu TV ye yansitmaya çalışıyorum TV de bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor çözüm bilen varmı ne yapmam gerek
Allah razı olsun hocam eline sağlıkHerkese merhaba, Ayarlar daki Bağlantı ve Paylaşım kısmı kullanarak Mi 6 cihazımın Mi Box'a yansıtmaya çalıştım fakat Mi Box listede gözükmüyordu yani aşağıdaki ss deki gibi döngüye giriyor, böyle bir çözüm buldum.
1 - Cihazınıza Play Store danLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını indirin.
2 - Uygulamayı açın ve Application kısmını seçiniz.
3 - Application kısmından "Ayarlar" uygulamasını seçin, açılan menüdeki "Click to Change" yazısına basın.
4 - O kısımdan "Ekran Paylaşımı" (Android sürümüne göre Kablosuz Ekran olabilir) seçin, ve artı "+" işaretine basın, "To Launcher seçeneğini seçin böylece ana ekrana bir kısayol eklenir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
5 - Ana Ekrandaki kısayola basın.
6 - Böyle bir ekran açılacak artık cihazınızın ekranını yansıtabilirsiniz.