Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
romlarda ilk baş herhangi bir kasma, donma yaşamadım ama bir süre telefonla uğraşınca çok donmaya başlıyor ve klavyede bile hissediliyor. temiz kurulum yapmıştım.
O kadar kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Sizlik sorun var muhtemelen

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
romlarda ilk baş herhangi bir kasma, donma yaşamadım ama bir süre telefonla uğraşınca çok donmaya başlıyor ve klavyede bile hissediliyor. temiz kurulum yapmıştım.
Muhtemelen zamanla kurup kaldırdığınız uygulamalardan kaynaklanıyordur. Ben ilk çıktığı günden beri çok memnunum. Bir kere denedim başka rom onda 1 günü zor tamamladım

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
bu sorun sadece bende var sanırım, temiz kurulumla bir kez daha şans vermek gerekiyor sanırım.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
bu sorun sadece bende var sanırım, temiz kurulumla bir kez daha şans vermek gerekiyor sanırım.
Fastboot ile android 10 Endonezya rom kurarsanız temiz kurulum olur. Twrp ile yapılan full temizlik her şeyi silmiyor.

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Fastboot ile android 10 Endonezya rom kurarsanız temiz kurulum olur. Twrp ile yapılan full temizlik her şeyi silmiyor.
Üstad dediğiniz gibi yaptım fastboot ile Endonezya rom kurdum sonra twrp den wipe vb diğerlerini sectim sonra format data yaptım ; herşey çok güzel oldu ama bende şimdi gogle chrome çalışmıyor direk atıyor. ve
Kişiler Rehbere kayıtlı olmasına rağmen aramalar da isim yerine numara çıkıyor .Konuşma bitince normal isim gözükmeye başlıyor.

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40

hocam ben rehberdeki gibi yapıyorum, twrpden kurdum artık, fastboot ile nasıl kurabilirim?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Üstad dediğiniz gibi yaptım fastboot ile Endonezya rom kurdum sonra twrp den wipe vb diğerlerini sectim sonra format data yaptım ; herşey çok güzel oldu ama bende şimdi gogle chrome çalışmıyor direk atıyor. ve
Kişiler Rehbere kayıtlı olmasına rağmen aramalar da isim yerine numara çıkıyor .Konuşma bitince normal isim gözükmeye başlıyor.
Edxposed kurulu ve hiddencore modülü yüklü ise chrome'dan atabiliyor
Diğer sorununuzun çözümünü bilmiyorum

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Edxposed kurulu ve hiddencore modülü yüklü ise chrome'dan atabiliyor
Diğer sorununuzun çözümünü bilmiyorum
Evet kurulu magisk safe sorunu vardıh hallettim ondan kurdum.Digeri için çözüm hala yok gibi bulamadım.

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
Endonezya global rom kurmanız gerekiyor fastboot'dan. Bu rom'un fastboot versiyonu yok

ben endonezya romdan geçiş yapmıştım, bu rom için temiz kurulumdan bahsetmiştim. yanlış anlamışım sanırım.

bu arada plasebo etkisi midir bilmiyorum ama linkteki otomatik parlaklık modülünü kaldırdıktan sonra cihaz rahatladı sanırım. otomatik parlaklıkta kullanmıyorum zaten, eğer yine aynı donmalar ile karşılaşırsam tekrardan kurup deneyeceğim.

Üst Alt