S
Silinen üye 107783
Guest
Bu rom da Widevine L1 oluyor mu?
Bu rom da Widevine L1 oluyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Var hocam
Hocam sizin cihaz hindistan uretimiydi sanırsam kera706 hocam açıklama yapana kadar bekleyin. Belki sıkıntı çıkabilir romu yüklerken. Tam emin olduktan sonra yüklersiniz
Hocam siz en iyisi denemeyin. Telefon brick olabilir belki.Benim cihazım Çin üretimi fakat Hindistan Rom yüklü hocam
BurakDerya hocam bir sorununuz olursa sormaktan çekinmeyin
Tek söyleyeceğim şey bu rom harici diğer romlarda brick yapma tehlikesi daha fazla. Bu rom diğerlerine göre çok kolay yükleniyor. Diğer sorulara konu sahibi cevap verecektirHocam selamlar redmi note 8 pro cihazima twrp ve magisk yüklemek ve rom koleksiyonlari arasinda gezinme karari alarak bootloader kilidini açmis bulunuyorum 2 gün süre verdi şuan onu bekliuorum uzun zamandirda konularinizi detaylica inceledim resmi olmayan twrp ve lr team win versiyonlari var anladigim kadariyla ve xiaomi eu gibi (kişisel cihazim mi 6 ve eu rom yüklü cok memnunum) romlar desteğini brick yüzünden çekmisler bu konudaki romu kurmayi duşunuyorum cihaz daha sifir ,ve 3 ayri model xiaomi telefona twrp ve magisk kurdum az da olsa deneyimim var size asil sorum şuan cihaz android 9 ve google kişiler versiyonu olan romda bu romdan once endobezyaya geçip mi deodex e geçmeliyim veya direk android 10 a geçmemi öneriyormusunuz acelem yok 2 gun surem var biraz bilgilendirirseniz beni bu sure zarfinda karar verebilirim teşekürler