Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Hocam ellerinize sağlık güzel bi çalışma olmuş...
Sormak istediğim birkaç soru var ..
☺☺
Global olmayan Romlarda NFC , Mobil Ödeme gibi özelliklerin çalışmadığını duydum .

Deneyip test etme imkanınız oldumu ? Böyle bi sorun söz konusu olabilir mi ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
NFC problemleri hindistan version telefonlarda ve birde hindistan kararlı rom kurulmuş cihazlarda oluyor .
NFC test edilmiş iyi çalışıyor.

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
deneme yanılma yaparak bulduğum asıl sorun tam olarak şu; sim kart varsayılan arama da hangi hattın seçili olduğu önemli değil, fakat varsayılan internet hangi hat seçilirse diğer hat çalışmıyor. ne arama alınıyor ne de yapılabiliyor, rom yapımcısına bildirilse aslında düzeltilebilir bir bug
Daha yeni denedim. Arama ve interneti farklı hatlar yaptım. İnterneti hangi hat yaptı isem diğer hatla arama yapabildim ve aranabildim

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Endonezya android 10 sürümünü kullanıyordum. Yüklemeyi yaptım. Ve hoşuma gitti. Elinize sağlık. Kim yaptıysa teşekkür ederim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Endonezya android 10 sürümünü kullanıyordum. Yüklemeyi yaptım. Ve hoşuma gitti. Elinize sağlık. Kim yaptıysa teşekkür ederim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam özellikler mesajına baktınız mı? Bu link sizi oraya götürür

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
android 10 dan 10 a olan yöntem ile verilen linkte ki recovery ile dün romu kurdum ve bir kaç hatasından dolayı tekrar hali hazırda kurulu olan recovery üzerinden endonezya 11.0.2.0 versiyonunu flashladım (bir önce ki halihazır da kullandığım rom). bu gün telefonu yeniden başlattığımda bir daha açılmadı yani brick oldu. sadece pc ye taktığımda led ışığı yanıyor. ne fastboot ne de recovery nede normal olarak telefon açılmıyor. buradan yükleyecek arkadaşlara nacizane uyarı yapmak istiyorum. bu rom için paylaşılan twrp üzerinden farklı bir rom (en azından benim kurduğum endonezya) kurmanızda sıkıtı yaşayabilirsiniz. mi flash ile fastboot üzerinden yükleme yapmanız daha sağlıklı görünüyor. bu sorunu telefon şarjı tam bittiğinde bir ihtimal fastboot modda açarak yine fastboot üzerinden flashlama ile çözeceğimi umuyorum. yanlış anlaşılma olmasın, kimseyi suçlamıyorum sadece tecrübelerimi paylaşıyorum. iyi forumlar

tabi ki;
olabilecek arızalardan paylaşımda bulunan veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.

Son düzenleme:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
android 10 dan 10 a olan yöntem ile verilen linkte ki recovery ile dün romu kurdum ve bir kaç hatasından dolayı tekrar hali hazırda kurulu olan recovery üzerinden endonezya 11.0.2.0 veriyonunu flashladım (bir önce ki halihazır da kullandığım rom). bu gün telefonu yeniden başlattığımda bir daha açılmadı yani brick oldu. sadece pc ye taktığımda led ışığı yanıyor. ne fastboot ne de recovery nede normal olarak telefon açılmıyor. buradan yükleyecek arkadaşlara nacizane uyarı yapmak istiyorum. bu rom için paylaşılan twrp üzerinden farklı bir rom (en azından benim kurduğum endonezya) kurmanızda sıkıtı yaşayabilirsiniz. mi flash ile fastboot üzerinden yükleme yapmanız daha sağlıklı görünüyor. bu sorunu telefon şarjı tam bittiğinde bir ihtimal fastboot modda açarak yine fastboot üzerinden flashlama ile çözeceğimi umuyorum. yanlış anlaşılma olmasın, kimseyi suçlamıyorum sadece tecrübelerimi paylaşıyorum. iyi forumlar

tabi ki;
olabilecek arızalardan paylaşımda bulunan veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Çok üzüldüm. Keçmiş olsun.

Siz android 10 - a ait olan twrp üzerinden android 9 kurmusunuz. Ona göre telefon hard brick olmuş. Twrp üzerinden android sürüm versionunu düşürmek olmaz. Siz fastboot üzerinden kurmalı idiniz.
Ya da twrp üzerinden başka bir android 10 kurmalı idiniz.

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Çok üzüldüm. Keçmiş olsun.

Siz android 10 - a ait olan twrp üzerinden android 9 kurmusunuz. Ona göre telefon hard brick olmuş. Twrp üzerinden android sürüm versionunu düşürmek olmaz. Siz fastboot üzerinden kurmalı idiniz.
Ya da twrp üzerinden başka bir android 10 kurmalı idiniz.

çok haklısınız. bir anlık dalgınlıkla endonezya android 10 yerine android 9 olan endonezya romunu kurmuşum. sağlık olsun

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
android 10 dan 10 a olan yöntem ile verilen linkte ki recovery ile dün romu kurdum ve bir kaç hatasından dolayı tekrar hali hazırda kurulu olan recovery üzerinden endonezya 11.0.2.0 versiyonunu flashladım (bir önce ki halihazır da kullandığım rom). bu gün telefonu yeniden başlattığımda bir daha açılmadı yani brick oldu. sadece pc ye taktığımda led ışığı yanıyor. ne fastboot ne de recovery nede normal olarak telefon açılmıyor. buradan yükleyecek arkadaşlara nacizane uyarı yapmak istiyorum. bu rom için paylaşılan twrp üzerinden farklı bir rom (en azından benim kurduğum endonezya) kurmanızda sıkıtı yaşayabilirsiniz. mi flash ile fastboot üzerinden yükleme yapmanız daha sağlıklı görünüyor. bu sorunu telefon şarjı tam bittiğinde bir ihtimal fastboot modda açarak yine fastboot üzerinden flashlama ile çözeceğimi umuyorum. yanlış anlaşılma olmasın, kimseyi suçlamıyorum sadece tecrübelerimi paylaşıyorum. iyi forumlar

tabi ki;
Hocam maalesef mı flash bu aşamada çalışmıyor hatta şuan siz hiçbir şey yapamayacaksınız muhtemelen çünkü cihaz kera706 hocamın dediği hard brick olmuş. Bu sorunu sadece yetkili hesap çözer.;(

Üst Alt