Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Aleykum salam.
Şu konuda iki Deodex rom var. Android 9 ve 10. Android 10 kurmak istiyorsanız telefon sürümü android 10 - a güncelleyin sonra yapın. Böyle daha tehlikesiz.

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Merhaba arkadaşlar, öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Benim cihazım hindistan cihazı, imei repair yapılmış ve üzerinde Android 10 yüklü. Bölgeyi hindistan seçerek güncelleme aldım. Android 10 yükleyince Hard reset yaptım. Telefonun kilidi açık. Özelikleri ekran görüntüsü olarak konuya yükledim.

Genel olarak telefondan 3 sorun haricinde memnunum.

Yaşadığım sorunlar

1- durduk yere telefon kasıyor, kapatıp açınca düzeliyor. Bunu her gün yapıyor ne kastırıyor telefonu bilmiyorum!

2- kamera Android 9 da iken ön kamera WhatsApp da kırmızı gibi gösteriyordu. Android 10 da bu sorun biraz daha iyi oldu diyebilirim.

3- Bluetooth bağlantısı kurunca WiFi de sorun devam ediyor!

Şimdi sorum şu sevgili arkadaşlar, konu içindeki romu yükleyince bu sorunlar çözülecek mi?

Cevaplar için şimdiden muhammed540 ve diğer arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-12-14-47-28-829_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-04-12-14-47-28-829_com.android.settings.jpg
    212,8 KB · Görüntüleme: 21

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba arkadaşlar, öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Benim cihazım hindistan cihazı, imei repair yapılmış ve üzerinde Android 10 yüklü. Bölgeyi hindistan seçerek güncelleme aldım. Android 10 yükleyince Hard reset yaptım. Telefonun kilidi açık. Özelikleri ekran görüntüsü olarak konuya yükledim.

Genel olarak telefondan 3 sorun haricinde memnunum.

Yaşadığım sorunlar

1- durduk yere telefon kasıyor, kapatıp açınca düzeliyor. Bunu her gün yapıyor ne kastırıyor telefonu bilmiyorum!

2- kamera Android 9 da iken ön kamera WhatsApp da kırmızı gibi gösteriyordu. Android 10 da bu sorun biraz daha iyi oldu diyebilirim.

3- Bluetooth bağlantısı kurunca WiFi de sorun devam ediyor!

Şimdi sorum şu sevgili arkadaşlar, konu içindeki romu yükleyince bu sorunlar çözülecek mi?

Cevaplar için şimdiden muhammed540 ve diğer arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
1.soru için: Belki düzelir belki düzelmez. Kasma sorununa milyon tane şey sorun olabilir tam emin değilim onun için
3. Soru için: Sorun telefona root atılacağından çözülür.
Bir de Hindistan cihazlara yuklenebiliyor mu bilmiyorum en iyisini kera706 hocam bilir

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
1.soru için: Belki düzelir belki düzelmez. Kasma sorununa milyon tane şey sorun olabilir tam emin değilim onun için
3. Soru için: Sorun telefona root atılacağından çözülür.
Bir de Hindistan cihazlara yuklenebiliyor mu bilmiyorum en iyisini kera706 hocam bilir

Telefonda ilave olarak İMEİ de kurcalanmış. Rom kurduktan sonra gidip gitmemesi de soru altında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonda ilave olarak İMEİ de kurcalanmış. Rom kurduktan sonra gidip gitmemesi de soru altında.
Rom Hindistan version telefonda kesin çalışıyor. Sorun yalnız İMEİ kurcalandığı için ola bilir.

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Cevaplar için teşekkür ederim. İmei ile oynanan cihazlara twrp yüklenip rom atılmıyor mu?

@kera706

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Cevaplar için teşekkür ederim. İmei ile oynanan cihazlara twrp yüklenip rom atılmıyor mu?
Rom atılıyor da, lakin imei gitme ihtimali yüksek. Tekrar imei kura bilirsiniz se sakıncası yoktur.

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Rom atılıyor da, lakin imei gitme ihtimali yüksek. Tekrar imei kura bilirsiniz se sakıncası yoktur.
İmei atarım sorun yok ama neden böyle oluyor bunu anlamıyorum. Diğer twrp ile atılan romlardan farkı ne bu romun?

Üst Alt