- Adım
- Nurettin
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 0
Benim soruma cevap yok mu? Yüz tanıma olayı ve tam ekran moduna gelmedi bana mi 6 kullanıyorum yardımcı olur musunuz?
Bende bulamadım. Sanırım ilk etapta sorunsuz çalışan temel bir miui 10 sunmak istediler. Zamanla gelecektir diye düşünüyorum.Benim soruma cevap yok mu? Yüz tanıma olayı ve tam ekran moduna gelmedi bana mi 6 kullanıyorum yardımcı olur musunuz?
Konu içerisinde birkaç defa sorulmuş biraz bakarsanız cevabı mevcut. Recovery üzerinden kurarsan sıfırlanır verilerin. Güncelleyici ile güncellersen sıfırlanmaz.Merhaba arkadaşlar. Mi 6 miui 9.5.8.0 var telefonumda. Hiç rot rom olaylarına girmedim. Şimdi burdan miui 10 yüklersem veriler silinir mi. Telefonum garanti dışı kalırmı. Kısacası telefonum ilk günkü gibi hiç kutcalamadım. Otomatik güncellemeyi beklemek yerine burdan indirip kursam sıkıntı yaşarmıyım. Şimdiden teşekkürler.
Haziran ayında beta başladı. Çin stabil sürümü yaklaşık 2 hafta önce dağıtıma başladı. Global stabil sürüm yeni yeni dağıtılıyor.Kullandığım telefon mi 6 bu güncelleme haziran da dediler ama daha 2 gün önce güncelleme bildirimi geldi ekrana tıkladım güncelleme kayboldu nedenini bilen varsa yazabilir mi ?
Ben kurdum kardesim bu sıkıntı olmadı ark birine sorfum garanti disi kalmiomus ama sadece indirip yukledim ben rot mot kilit falan anlamam cunku bisey silinmedi soylenen ozellikler gelmedi tema gibi degisiklikler oldu sana kalmis biseyMerhaba arkadaşlar. Mi 6 miui 9.5.8.0 var telefonumda. Hiç rot rom olaylarına girmedim. Şimdi burdan miui 10 yüklersem veriler silinir mi. Telefonum garanti dışı kalırmı. Kısacası telefonum ilk günkü gibi hiç kutcalamadım. Otomatik güncellemeyi beklemek yerine burdan indirip kursam sıkıntı yaşarmıyım. Şimdiden teşekkürler.
Konu disi birsey sormus olacagim ama bu guncellemeler ile giderilmesi gereken bir problem oldugu icin sormak istedim ,
Mi8 de suan eu v10.0.4.0 versiyon rom kullanmaktayim. Ve bu guncellemeye kadar gelistiriciler allwayson kismina hic el atmadi acaba! Bildirim tarafında sadece cevapsiz cagri ve sms yazilimin iconlari görünmekte sizce normal bir durum mudur!
Bir ayar varda benmi goremedim acaba.. kurcaladigimda kilit ekrani haricinde aod a ait bir ibarede göremedim.
Ve bu kisim icin hic sikayet konu başlığı da yok gibi.. Suan 3ncu parti aod yazilim kullanmıyorum şarjida baya tüketiyor. Guzel bir ozellik neden harici bir uygulamaya ihtiyac duyalim. Bu konu hakkinda bilgi sahibi arkadas varmi acaba?
betadan stabile guncelleyiciden donemezsin , fastboot la temiz kurulum yapman lazimÇok basit bir soru soracağım telefonum mi6 ve global beta kullanıyorum.bu stabil miui10 u yükleyebilmem için önce stabil 9.5.8.0 a geçiş mi yapmalıyım yoksa indirip direkmen güncelleyiciden kurabilir miyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok basit bir soru soracağım telefonum mi6 ve global beta kullanıyorum.bu stabil miui10 u yükleyebilmem için önce stabil 9.5.8.0 a geçiş mi yapmalıyım yoksa indirip direkmen güncelleyiciden kurabilir miyim ?