Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

dr.madran

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nurettin
Cihazım
mi 6
Konular
0
Benim soruma cevap yok mu? Yüz tanıma olayı ve tam ekran moduna gelmedi bana mi 6 kullanıyorum yardımcı olur musunuz?

tlh874

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Discovery El
Konular
0
Benim soruma cevap yok mu? Yüz tanıma olayı ve tam ekran moduna gelmedi bana mi 6 kullanıyorum yardımcı olur musunuz?
Bende bulamadım. Sanırım ilk etapta sorunsuz çalışan temel bir miui 10 sunmak istediler. Zamanla gelecektir diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu
Merhaba arkadaşlar. Mi 6 miui 9.5.8.0 var telefonumda. Hiç rot rom olaylarına girmedim. Şimdi burdan miui 10 yüklersem veriler silinir mi. Telefonum garanti dışı kalırmı. Kısacası telefonum ilk günkü gibi hiç kutcalamadım. Otomatik güncellemeyi beklemek yerine burdan indirip kursam sıkıntı yaşarmıyım. Şimdiden teşekkürler.
Konu içerisinde birkaç defa sorulmuş biraz bakarsanız cevabı mevcut. Recovery üzerinden kurarsan sıfırlanır verilerin. Güncelleyici ile güncellersen sıfırlanmaz.

Kullandığım telefon mi 6 bu güncelleme haziran da dediler ama daha 2 gün önce güncelleme bildirimi geldi ekrana tıkladım güncelleme kayboldu nedenini bilen varsa yazabilir mi ?
Haziran ayında beta başladı. Çin stabil sürümü yaklaşık 2 hafta önce dağıtıma başladı. Global stabil sürüm yeni yeni dağıtılıyor.

Son düzenleme:

Fth110

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Mi 6 miui 9.5.8.0 var telefonumda. Hiç rot rom olaylarına girmedim. Şimdi burdan miui 10 yüklersem veriler silinir mi. Telefonum garanti dışı kalırmı. Kısacası telefonum ilk günkü gibi hiç kutcalamadım. Otomatik güncellemeyi beklemek yerine burdan indirip kursam sıkıntı yaşarmıyım. Şimdiden teşekkürler.
Ben kurdum kardesim bu sıkıntı olmadı ark birine sorfum garanti disi kalmiomus ama sadece indirip yukledim ben rot mot kilit falan anlamam cunku bisey silinmedi soylenen ozellikler gelmedi tema gibi degisiklikler oldu sana kalmis bisey

HollyHood

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 6
Meslek
Muhasebeci
Konular
9
Arkadaşlar aceleci davranmayın. Bakın yükleyen çoğu kişide bazı sorunlar devam ediyor.
Örneğin face id yok yükleyen arkadaşlarda.
Ama bazı YouTube videolarında face id var. (Mi6 için konuşuyorum)
Bekleyin ve sorunsuz sürümü yükleyin. Bende bekleyenler arasındayım.

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
İlk otodan geldi fakat 5-10 dk sonra kayboldu. Daha sonra link üzerinden indirerek yükleme yaptım..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rcicek08

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
3
Konu disi birsey sormus olacagim ama bu guncellemeler ile giderilmesi gereken bir problem oldugu icin sormak istedim ,

Mi8 de suan eu v10.0.4.0 versiyon rom kullanmaktayim. Ve bu guncellemeye kadar gelistiriciler allwayson kismina hic el atmadi acaba! Bildirim tarafında sadece cevapsiz cagri ve sms yazilimin iconlari görünmekte sizce normal bir durum mudur!

Bir ayar varda benmi goremedim acaba.. kurcaladigimda kilit ekrani haricinde aod a ait bir ibarede göremedim.

Ve bu kisim icin hic sikayet konu başlığı da yok gibi.. Suan 3ncu parti aod yazilim kullanmıyorum şarjida baya tüketiyor. Guzel bir ozellik neden harici bir uygulamaya ihtiyac duyalim. Bu konu hakkinda bilgi sahibi arkadas varmi acaba?

Konuya cevap verecek bilgi sahibi bir arkadas varmidir ?

Son düzenleme:

Odin Allfather

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Redmi Note 5A Prime için hiç gelmeyecek sanırım.

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Çok basit bir soru soracağım telefonum mi6 ve global beta kullanıyorum.bu stabil miui10 u yükleyebilmem için önce stabil 9.5.8.0 a geçiş mi yapmalıyım yoksa indirip direkmen güncelleyiciden kurabilir miyim ?

Çok basit bir soru soracağım telefonum mi6 ve global beta kullanıyorum.bu stabil miui10 u yükleyebilmem için önce stabil 9.5.8.0 a geçiş mi yapmalıyım yoksa indirip direkmen güncelleyiciden kurabilir miyim ?

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13

betadan stabile guncelleyiciden donemezsin , fastboot la temiz kurulum yapman lazim

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Sağol teşekkürler kardeşim.Tabi öyle olunca da tüm verilerim silinecek.

Üst Alt