- Adım
- Salih
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 0
Ben global beta kullanıyorum mi6 cihazım. Ne yapmam lazım şimdi pek anlamıyorum bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar, mi6 9.5.8.0 kararlı rom kullanıyorum. Telefona daha önce yazılımsal olarak hiç bir işlem yapılmadı, ilk sayfada verilen linki telefona attıktan sonra sistem güncellemeden 3 noktalı yere basıp, güncelleme paketi seçip kur dediğimde kurulum gerçekleşir mi ? başka bir işlem yapmama gerek var mı ?
Evet o şekilde güncelleme yapabilirsin.
üstadım, herhangi bir bilgi kaybı, veya yüklerken hata ile karşılaşmam söz konusu olabilir mi ? telefonun bootloader kilidinden bahsedilmiş, onun açılmasına gerek var mı ? yoksa direk kurulum yapabilirsin mi diyorsun ?
Güncelleme yaparken extrem bi durum olmadığı sürece verileriniz silinmez.üstadım, herhangi bir bilgi kaybı, veya yüklerken hata ile karşılaşmam söz konusu olabilir mi ? telefonun bootloader kilidinden bahsedilmiş, onun açılmasına gerek var mı ? yoksa direk kurulum yapabilirsin mi diyorsun ?
Telefonun global kararlı sürümse herhangi bilgi kaybı falan yaşamazsın bootloader açık olmasına da gerek yok.
Bu güncellemeyi manuel yaptığım için, Bundan sonraki güncellemeleri manuel yapmama gerek var mı peki ? Yoksa OTA üzerinden geldikçe yapabilir miyim ?