Kimseyi bir şeyden vazgeçirdiğmiz bir şey yok aklımızda öyle kalmış olabilir uzun bir süredir Güncelleyici üzerinden rom kurmadığım için, Güncelleyici üzerinden rom kurulduğunda bir üst Android sürümüne veya MIUI sürümüne geçiş yapıldığında cihaz genelde sıfırlanıyordu sanırım.Şimdi yükledim. Hiç bişey silinmedi. Yanlış anlamayın ama emin olmadığınız bir konuda kesin hükümler vermeyin lütfen. Silinir mi diye soruyorum evet silinir diyorsunuz insanı vazgeçiriyorsunuz. Neyse ki silinmedi hiç bişey.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi ve Değişiklikler
Daha İyi ve Daha Kullanışlı Tam Ekran Hareketleri
- Yeni - Tam ekran deneyimi için optimize edilmiş yeni UI [Tam ekranlı modeller]
Sistem Sesleri
- Yeni - Orman, sahil, yaz gecesi, soba ateşi ve çiseleme sistem sesleri
- Yeni - Sistem seslerini filtreleme ve basitleştirme
Kamera
- Yeni - AI, tek kameralı cihazlara Portre modu özelliğinin eklenmesi
Sistem Uygulamaları
- Yeni - Sistem uygulamaları [Saat ve Notlar dahil] için yenilikler
- İlk MIUI 10 Global Kararlı ROM Güncellemesini Alacak Modeller: Redmi Not 5 / Pro, Mi 6, Mi MIX 2, Mi 5, Mi Not 2, Mi MIX, Redmi S2
- Not: Diğer modeller için tam olarak indirme linkleri verildiğinde konu güncellenecektir.
Yükleme Talimatı
- Eğer oto olarak güncelleme gelmediyse yukardaki linkten dosyayı indirin ve Ayarlar - Hakkında - Sistem Güncelleme bölümüne gelin ve sağ üsteki 3 noktaya tıklayın ve güncelleme dosyası seç diyerek indirdiğiniz dosyayı seçin ve yükleme bitene kadar bekleyin.
Redmi S2/Y2
Recovery
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot
Mi Note 2
Recovery
Mi 5/Pro/Prime
Recovery
Redmi Note 5 /Pro /Note 5 China
Recovery
Mi 6
Recovery
Mi MIX
Recovery
Mi MIX 2
Recovery
Bende silinmedi ama mi hesaba yedekle hesabi kapat oyle yukle ne olur ne olmazMi6 kullanıyorum. Güncelleme paketini sistem gunllemeden indirdigim paketi seçerek yukledigimizde veriler silinir mi. Yoksa sadece sistem mi guncellenir
Çin romumu bu ben mi 5 kullanıyorumGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi ve Değişiklikler
Daha İyi ve Daha Kullanışlı Tam Ekran Hareketleri
- Yeni - Tam ekran deneyimi için optimize edilmiş yeni UI [Tam ekranlı modeller]
Sistem Sesleri
- Yeni - Orman, sahil, yaz gecesi, soba ateşi ve çiseleme sistem sesleri
- Yeni - Sistem seslerini filtreleme ve basitleştirme
Kamera
- Yeni - AI, tek kameralı cihazlara Portre modu özelliğinin eklenmesi
Sistem Uygulamaları
- Yeni - Sistem uygulamaları [Saat ve Notlar dahil] için yenilikler
- İlk MIUI 10 Global Kararlı ROM Güncellemesini Alacak Modeller: Redmi Not 5 / Pro, Mi 6, Mi MIX 2, Mi 5, Mi Not 2, Mi MIX, Redmi S2
- Not: Diğer modeller için tam olarak indirme linkleri verildiğinde konu güncellenecektir.
Yükleme Talimatı
- Eğer oto olarak güncelleme gelmediyse yukardaki linkten dosyayı indirin ve Ayarlar - Hakkında - Sistem Güncelleme bölümüne gelin ve sağ üsteki 3 noktaya tıklayın ve güncelleme dosyası seç diyerek indirdiğiniz dosyayı seçin ve yükleme bitene kadar bekleyin.
Redmi S2/Y2
Recovery
Fastboot
Mi Note 2
Recovery
Mi 5/Pro/Prime
Recovery
Redmi Note 5 /Pro /Note 5 China
Recovery
Mi 6
Recovery
Mi MIX
Recovery
Mi MIX 2
Recovery
Bootloader kilidiniz açıksa forumda konuları mevcut bu sorunun çözümünü defalarca dile getirdik biraz araştırma yapıp rom kurabilirsiniz.Mi 6 da Betanın üzerine stabili nasıl kurarım yardım
Global türkçe dil desteği var.Bu çin romumu
Size ota dan mı geldi yoksa indirip kendiniz mi kurdunuz bana hala gelmedi ondan soruyorumArkadaşlar mi5 kullanıpta miui10 güncellemesinden sonra sistem seslerinde azalma ve bildirim sesi gelmeme sorunu yaşayan kimse var mı ?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi