Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Xiaomi Redmi.4 Global için Kararlı sürüm yayınlanmadı Su anda Beta kullanıyorum .Kararli sürüm yayınlanınca güncelleme OTA Olarak yapılabilir mi?Bu konuda bilgi verilirse sevinirim ilk kez kullanıyorum bu Android tabanlı cihazi
Beta ROM kullanıyorsanız kararlı rom güncellemesi gelmez ikisi farklı bir rom. Bootloader kilidiniz açıksa linkler verildiğinde kurabilirsiniz.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Anladım teşekkürler...
Beta ROM kullanıyorsanız kararlı rom güncellemesi gelmez ikisi farklı bir rom. Bootloader kilidiniz açıksa linkler verildiğinde kurabilirsiniz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasin var

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin var
Cihazım
mi 4
Konular
7
Benim telefon mi note 3 acaba link varmı global

edya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ediz
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Redmi note 5 cihazıma kurdum. gayet güzel beğendim.. ancak temalar bölümünden tema değiştirmek istediğimde 3. parti yazılımla izin vermemektedir diye bir uyarı veriyor.. temalar miui 10 ile uyumsuz mu acaba yoksa benim telefonda mı bir sorun var.. miui 9 da istediğim temayı kullanabiliyordum. kötü oldu bu böyle ya.

eges7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Kullandıkça hata yaptığımı anladım. Sadece durum çubuğu güzelleşti yani bir nevi tema oldu bu MIUI 10. Onun dışında ui 9dan beri kullandığım arada bir takilsa da stabil olan tam ekran modu benim için facia oldu. Tam ekranı, efsane olacak diye lanse edip de böyle takılan, animasyonları kötü, yavaş çalışan bir şey getirirlerse bu Xiaomi'nin ayıbıdır. Tek güzel kısmı geriye basılı tutup bir önceki uygulamaya geçme. Telefonum redmi note 5. Umarım ileride düzelir ama alistigim için de tuş moduna geçmek zor geliyor. Ha unutmamak gerek ses göstergeleri çok hoş. Galiba sadece 2 artısı var benim için.

Cihangir58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Bende MI6 kullanıyorum. Verilen linkten indirip normal güncelleme bölümünde zip dosyasını seçtiğimiz zaman yükleyebilir miyiz ? Bir de yüklendikten sonra dosyalarımız fotoğraflar mesajlar vs siliniyor mu ? Kimileri siliniyor kimileri silinmiyor demiş kafam karıştı

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar merhaba. Bende MI6 kullanıyorum. Verilen linkten indirip normal güncelleme bölümünde zip dosyasını seçtiğimiz zaman yükleyebilir miyiz ? Bir de yüklendikten sonra dosyalarımız fotoğraflar mesajlar vs siliniyor mu ? Kimileri siliniyor kimileri silinmiyor demiş kafam karıştı
full rom kurumlarında her şey sıfırlanır twrp recovery üzerinden kurulum yapıldığında, güncelleme bölümden deneyin hata alırsanız twrp recovery üzerinden kurun.

Truva001

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Çiftçi
Konular
3
Mi 6 var şu an Beta sürümü 8.9.13 kullanıyorum stabile geçmem mümkün mü acaba ne yapmam gerekiyor

Cihangir58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
full rom kurumlarında her şey sıfırlanır twrp recovery üzerinden kurulum yapıldığında, güncelleme bölümden deneyin hata alırsanız twrp recovery üzerinden kurun.
Ben şimdi sistem güncelleyici- güncelleyicj paketini seç kısmından yapcam. Diğer yükleme şeklini bilmiyorum yani trwp falan anlamıyorum hocam. Dediğim şekilde yüklersem dosyalarım silinir mi?

Üst Alt