Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Ben şimdi sistem güncelleyici- güncelleyicj paketini seç kısmından yapcam. Diğer yükleme şeklini bilmiyorum yani trwp falan anlamıyorum hocam. Dediğim şekilde yüklersem dosyalarım silinir mi?
evet silinir full rom olduğu için.

Cihangir58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
evet silinir full rom olduğu için.
Şimdi yükledim. Hiç bişey silinmedi. Yanlış anlamayın ama emin olmadığınız bir konuda kesin hükümler vermeyin lütfen. Silinir mi diye soruyorum evet silinir diyorsunuz insanı vazgeçiriyorsunuz. Neyse ki silinmedi hiç bişey.

sonmez1961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orta düzey
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
0
Şimdi yükledim. Hiç bişey silinmedi. Yanlış anlamayın ama emin olmadığınız bir konuda kesin hükümler vermeyin lütfen. Silinir mi diye soruyorum evet silinir diyorsunuz insanı vazgeçiriyorsunuz. Neyse ki silinmedi hiç bişey.
nasıl yani full kararlı dosyayı beta sürümünün üzerine normal olarak yükledin hiç bir şey silinmesini?

rcicek08

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
3
Konu disi birsey sormus olacagim ama bu guncellemeler ile giderilmesi gereken bir problem oldugu icin sormak istedim ,

Mi8 de suan eu v10.0.4.0 versiyon rom kullanmaktayim. Ve bu guncellemeye kadar gelistiriciler allwayson kismina hic el atmadi acaba! Bildirim tarafında sadece cevapsiz cagri ve sms yazilimin iconlari görünmekte sizce normal bir durum mudur!

Bir ayar varda benmi goremedim acaba.. kurcaladigimda kilit ekrani haricinde aod a ait bir ibarede göremedim.

Ve bu kisim icin hic sikayet konu başlığı da yok gibi.. Suan 3ncu parti aod yazilim kullanmıyorum şarjida baya tüketiyor. Guzel bir ozellik neden harici bir uygulamaya ihtiyac duyalim. Bu konu hakkinda bilgi sahibi arkadas varmi acaba?

Son düzenleme:

dr.madran

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nurettin
Cihazım
mi 6
Konular
0
Arkadaşlar araştırırken görmüştüm yüz tanıma kilidi sonra ekranı yana çekince önceki uygulamaya geçme gibi özellikler var diyordu miui 10 da ama yükledim bugün miui 10u ve bu özellikler yok neden acaba bir bilginiz var mı acaba?

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Arkadaşlar mi5 kullanıpta miui10 güncellemesinden sonra sistem seslerinde azalma ve bildirim sesi gelmeme sorunu yaşayan kimse var mı ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dokuklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Arkadaşlar bana güncelleme gelmedi update.zip seklinde yükleme yapsam yani üç noktaya basıp güncelleme paketi seç dedikten sonra yapsam telefon silinir mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-16-11-01-07-488_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-09-16-11-01-07-488_com.android.updater.png
    127,8 KB · Görüntüleme: 78

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
Arkadaşlar bana güncelleme gelmedi update.zip seklinde yükleme yapsam yani üç noktaya basıp güncelleme paketi seç dedikten sonra yapsam telefon silinir mi

Silinmez. Silinecek olursa da size sorar

Üst Alt