Aynen hocam bende denedim ayni hatayi aldimİndirdim güncelleme paketini seç dedim.. Güncelleme doğrulanmadı uyarısı veriyor..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam benim cihaz mi5 ama arkadaşın mix2'sinde denedik global beta sorunsuz 4-5 gündür kullanıyor hala twrp full wipe kurduk hatasızMi mix 2 güncelleyip sıkıntı yaşayan var mı? Kilit açık ama pc olmadan yükleme şansımız nedir acaba? Cihaza indirip kurabiliymiyim? Sürekli ayarlardan güncelleme isteyerek güncelledim diğer yollardan denemedim hiç.
Önce yedek almanız lazım sonrasında twrp den data System dalvik cache seçerek wipe yapmanız lazım wipe yapınca zip dosyası cihazdan silinmiş olabileceği için twrp reboot recovery yapıp pcden romu telefona atıp flaşlayabilirsin sonrasında temiz arayüz elindeSağolun hocam bende de yükliyim o zaman başka birşeye gerek yok sanırım? Kilidin açık olması yeterli mi? Silinen herhangi dosya olmuyor değil mi? Birde yükledikten sonra geri dönme şansımız var mı şuan ki sürüme?
Önce yedek almanız lazım sonrasında twrp den data System dalvik cache seçerek wipe yapmanız lazım wipe yapınca zip dosyası cihazdan silinmiş olabileceği için twrp reboot recovery yapıp pcden romu telefona atıp flaşlayabilirsin sonrasında temiz arayüz elinde
Wipe yaparken datayı seçmeden kurulum yaptık yükleme bitip tekrar twrp açıldı tekrar wipe yapınca az önceki yazdığım gibi 4 wipe yaptık bu durumda rom dosyası silindi cihazdan bu yüzden datayı da wipe yapman lazım ve bu yüzden zip dosyasının otg usb veya bi pc de yedeği olması lazımPc yok elimde hocam pcsiz yüklenmez mi?
Wipe yaparken datayı seçmeden kurulum yaptık yükleme bitip tekrar twrp açıldı tekrar wipe yapınca az önceki yazdığım gibi 4 wipe yaptık bu durumda rom dosyası silindi cihazdan bu yüzden datayı da wipe yapman lazım ve bu yüzden zip dosyasının otg usb veya bi pc de yedeği olması lazım