Miui 10 Global Beta 22 Haziran

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Pc şart o zaman hocam. Sizce değer mi hemen yüklemeye?
Yani mix2 için hali hazırda global beta gelmiş ve arkadaşa şimdi sordum nasıl memnun musun diye gayet iyi çalıştığını suana kadar herhangi bir sorun olmadığını söyledi rom atma işlerinden pek anlamadığı için ben kurdum ona yani bekleyebilirsiniz de yükleyebilirsiniz de karar sizin clap~~

Holybom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi
Konular
14
Yani mix2 için hali hazırda global beta gelmiş ve arkadaşa şimdi sordum nasıl memnun musun diye gayet iyi çalıştığını suana kadar herhangi bir sorun olmadığını söyledi rom atma işlerinden pek anlamadığı için ben kurdum ona yani bekleyebilirsiniz de yükleyebilirsiniz de karar sizin clap~~

Verdiğiniz link cihaza indi şimdi ama kuramıcam sanırım bende anlamıyorum çok bu işlemi. Bu şekilde kurma şansımız da yok. Neyse sağlık olsun sağolun hocam.

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Tmm saolasin bilgi için sende olmasan forumda kale alan yok
kilit açamdan orjinal global beta indirin güncelleyiciye girip üst köseden 3 noktaya basıp güncelleme dosyası gösterden seçip onu kurun o kilit açmadan kurulur en azından ben mi 6 oyle kurdum miui 10 güncelleme ilk onlara gelicek çünkü

Horozy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Daimi mi mix
Konular
0
kilit açamdan orjinal global beta indirin güncelleyiciye girip üst köseden 3 noktaya basıp güncelleme dosyası gösterden seçip onu kurun o kilit açmadan kurulur en azından ben mi 6 oyle kurdum miui 10 güncelleme ilk onlara gelicek çünkü
O rom nerde 3 4 tane indirdim olmuyor doğrulandı diyyor kardeş

GökhanATLI

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Linki bulmadım ben nereden indirebilirim

Horozy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Daimi mi mix
Konular
0
Nasıl kurdun hocam twrp ilemi

inboxajm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi6+Mi9Se+S2
Meslek
Şoför
Konular
5
Beta link verir misiniz?

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Tmm saolasin bilgi için sende olmasan forumda kale alan yok
kilit açamdan orjinal global beta indirin güncelleyiciye girip üst köseden 3 noktaya basıp onu kurun o kilit açmadan kurulur en azından ben mi 6 oyle kurdum miui 10 güncelleme ilk onlara gelicek çünkü
Beta link verir misiniz?
Sistem açılmıyor şuan telden baktım ama olmuyor buradan globaj beta yazani indirip kurun site açılınca

seyyah_41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi not 3
Konular
7
kilit açamdan orjinal global beta indirin güncelleyiciye girip üst köseden 3 noktaya basıp onu kurun o kilit açmadan kurulur en azından ben mi 6 oyle kurdum miui 10 güncelleme ilk onlara gelicek çünkü

Sistem açılmıyor şuan telden baktım ama olmuyor buradan globaj beta yazani indirip kurun site açılınca
Ben bulamadım linki arkadaşım. Yardımcı olur musun

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt