Miui 10 Global Beta 22 Haziran

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Çok karıştı konu şimdi,global beta geldi mi gelmedi mi ?
Geldiyse hangi cihazlar için geldi ?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Herkes sabırla beklesin.
Anlaşılan o ki yazılımda sorunlar var.
Sorunlu bir yazılımı yayınlayarak daha da büyük sorunlara sebep olmaktansa önemli ölçüde sorunu çözerek yayınlamaya çalışıyorlar.
Please Waiting...)))

Holybom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi
Konular
14
Mi mix 2 güncelleyip sıkıntı yaşayan var mı? Kilit açık ama pc olmadan yükleme şansımız nedir acaba? Cihaza indirip kurabiliymiyim? Sürekli ayarlardan güncelleme isteyerek güncelledim diğer yollardan denemedim hiç.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Mi mix 2 güncelleyip sıkıntı yaşayan var mı? Kilit açık ama pc olmadan yükleme şansımız nedir acaba? Cihaza indirip kurabiliymiyim? Sürekli ayarlardan güncelleme isteyerek güncelledim diğer yollardan denemedim hiç.
Hocam benim cihaz mi5 ama arkadaşın mix2'sinde denedik global beta sorunsuz 4-5 gündür kullanıyor hala twrp full wipe kurduk hatasız

Holybom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi
Konular
14
Sağolun hocam bende de yükliyim o zaman başka birşeye gerek yok sanırım? Kilidin açık olması yeterli mi? Silinen herhangi dosya olmuyor değil mi? Birde yükledikten sonra geri dönme şansımız var mı şuan ki sürüme?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Sağolun hocam bende de yükliyim o zaman başka birşeye gerek yok sanırım? Kilidin açık olması yeterli mi? Silinen herhangi dosya olmuyor değil mi? Birde yükledikten sonra geri dönme şansımız var mı şuan ki sürüme?
Önce yedek almanız lazım sonrasında twrp den data System dalvik cache seçerek wipe yapmanız lazım wipe yapınca zip dosyası cihazdan silinmiş olabileceği için twrp reboot recovery yapıp pcden romu telefona atıp flaşlayabilirsin sonrasında temiz arayüz elinde

Holybom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi
Konular
14
Önce yedek almanız lazım sonrasında twrp den data System dalvik cache seçerek wipe yapmanız lazım wipe yapınca zip dosyası cihazdan silinmiş olabileceği için twrp reboot recovery yapıp pcden romu telefona atıp flaşlayabilirsin sonrasında temiz arayüz elinde

Pc yok elimde hocam pcsiz yüklenmez mi?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Pc yok elimde hocam pcsiz yüklenmez mi?
Wipe yaparken datayı seçmeden kurulum yaptık yükleme bitip tekrar twrp açıldı tekrar wipe yapınca az önceki yazdığım gibi 4 wipe yaptık bu durumda rom dosyası silindi cihazdan bu yüzden datayı da wipe yapman lazım ve bu yüzden zip dosyasının otg usb veya bi pc de yedeği olması lazım

Holybom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi
Konular
14
Wipe yaparken datayı seçmeden kurulum yaptık yükleme bitip tekrar twrp açıldı tekrar wipe yapınca az önceki yazdığım gibi 4 wipe yaptık bu durumda rom dosyası silindi cihazdan bu yüzden datayı da wipe yapman lazım ve bu yüzden zip dosyasının otg usb veya bi pc de yedeği olması lazım

Pc şart o zaman hocam. Sizce değer mi hemen yüklemeye?

Üst Alt