Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkaç sorun mevcut parmak izi bazen hata veriyor, bildirimler kafasına göre gelip gelmiyor, harici müzik programları kilit ekranında görünmüyor gibi gibi
Arkadaşlar telefonunu miui 10'a güncelleyen kişiler lütfen portre seçeneğinden fotoğraf çekip paylaşabilirler mi ? (Tek Kamerası Olan Telefonlar) Bende mi5s var var daha gelmedi güncelleme sizde portre modu nasıl oldu nasıl bi paylaşım yaparsanız sevinirim
Arkadaslar forum kurallarini bilmedigim icin baslik acmayi da beceremediğim icin buraya yaziyorum lutden yardımcı olun.
3-5 arkadas ortak bi instegram hesabi actik.herkese açık.amacimiz cikacak kitabin tanitimini yapmak.sayfa herkese acik,konum bilgileri saat bilgileri doğru.hiksye paylasiyoruz ve bir konum ya da hastagh ekliyoruz.Ancak o konumdaki ya da konudaki hikayeler arasina dusmuyor hikayemiz.neden dusmuyor.ayni sekilde baska bir arkadas paylasim yapinca onunkisi gorunuyor.gotografta sorun yok.fotografta cikiyor hikayede cikmiyor.baska cihazda da denedim.tabletten yine olmadi.kac gundur bununla ugrasiyorum bir el atin miu forumdaslarim