Miui 10 Global Beta 22 Haziran

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
peki nadıl yüklememiz gerekiyor anlatır mısınız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizde kararlı (Stable) sürüm yüklü. Şuanda karalı romun nezaman çıkacağı net belli olmadığı için size nezaman gelir belirsiz ancak forumda arayarak önce tele TWRP yükleyerek sonra yine bu konu içinde paylastigim buradan telefonunuz için global beta sürümünü indirin ve twrpden yukleyin

mehmet3934

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
0
selam arkadaşlar mi8 kullanıyorum. hiç rom yüklenmedi BL kilidi acılmadı orjinal olarak kullanıyorum. benim gibi mi8 kullananlara OTA dan gelecekmi miui 10 ??? ve türkce dil paketi olacakmı içinde ? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-06-22-13-04-11-032_com.android.settings[1].png
    Screenshot_2018-06-22-13-04-11-032_com.android.settings[1].png
    143,9 KB · Görüntüleme: 34

Hendry1239

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Sizde kararlı (Stable) sürüm yüklü. Şuanda karalı romun nezaman çıkacağı net belli olmadığı için size nezaman gelir belirsiz ancak forumda arayarak önce tele TWRP yükleyerek sonra yine bu konu içinde paylastigim buradan telefonunuz için global beta sürümünü indirin ve twrpden yukleyin
Hocam mini bir öneri yapayım global beta romu güncelleyici üzerinden de güncelleme şansınız mevcut ben şahsen öyle yaptım bir sorun yaşamadım. Stabil rom kullanan birinin pek twrp kurmuş olacağını sanmıyorum açıkçası.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Hocam mini bir öneri yapayım global beta romu güncelleyici üzerinden de güncelleme şansınız mevcut ben şahsen öyle yaptım bir sorun yaşamadım. Stabil rom kullanan birinin pek twrp kurmuş olacağını sanmıyorum açıkçası.

Doğru haklısınız ama güncelleyici üzerinden stable romdan betaya geçiş yaparsa yine yedek alarak wipe yapması lazım yoksa uygulamalar çakışır hatalar oluşur yeniden yüklemesi gerekir
[doublepost=1529662835,1529662709][/doublepost]
selam arkadaşlar mi8 kullanıyorum. hiç rom yüklenmedi BL kilidi acılmadı orjinal olarak kullanıyorum. benim gibi mi8 kullananlara OTA dan gelecekmi miui 10 ??? ve türkce dil paketi olacakmı içinde ? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hocam sizde yine aynı şekilde stable sürümde olduğunuz için stable guncelleme ne zaman gelir belli bir tarih yok şuan ama BL kilidini açıp beta rom yuklerseniz zaten global Türkçe dil de olacak

Hendry1239

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Doğru haklısınız ama güncelleyici üzerinden stable romdan betaya geçiş yaparsa yine yedek alarak wipe yapması lazım yoksa uygulamalar çakışır hatalar oluşur yeniden yüklemesi gerekir
Hocam sizde yine aynı şekilde stable sürümde olduğunuz için stable guncelleme ne zaman gelir belli bir tarih yok şuan ama BL kilidini açıp beta rom yuklerseniz zaten global Türkçe dil de olacak
Hocam şahsen ben dediğim yöntem ile geçtim uzunca bir süredir de beta rom ile devam ediyorum uygulama yada başka hiçbir sorun henüz yaşamadım. Ama tabi ki bu işler biraz şansı işi.

GökhanATLI

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
0

Güncelleyici nasıl oluyor pek bilmiyorum android ilk kez kullanıyorum kusura bakma cevap verirsen şimdiden teşekkür ederim

mehmet3934

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
0

teşekkürler BL kilidinin açılmasına 13 gün var.
hiç bişe yüklemesem ,
Varsayalım Ota dan 3 ay sonra geldi Türkçe dil desteği olurmu içinde .

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
teşekkürler BL kilidinin açılmasına 13 gün var.
hiç bişe yüklemesem ,
Varsayalım Ota dan 3 ay sonra geldi Türkçe dil desteği olurmu içinde .
Tabii global stabil sürüm gelince olur

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Arkadaşlar dönüp dolaşıp aynı konuya geliyorsunuz. GLOBAL BETA romunu yüklemezseniz OTA aracılığıyla hiçbir şekilde o rom gelmeyecek size. Cihaz hakkında kısmından GLOBAL BETA veya GLOBAL STABİL olup olmadığına bakın öncelikle. Eğer STABİLdeyseniz o güncelleme size daha sonra gelecek. Çünkü bu rom BETA romu. BETA romu kurduktan sonra da çok hatası var demenize gerek yok. Çünkü ALFA sürümünden sonra ortaya çıkmış ve hâlâ üzerinde çalışılan bir rom olduğunun göstergesidir. STABİL romda böyle bir sıkıntı yaşarsanız haklısınız ancak bu hataları bulmak ve geliştirilmek üzere kurulan bir rom bu zaten. Romda TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLACAK. Öncelikle STABİL romdaysanız BETA romuna geçmeniz gerekiyor. BETA romunda da en güncel sürüm yüklü olarak beklemelisiniz.

Üst Alt