- Adım
- DoğuHan
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 16
Kendim kurdum görüntüler benden.ekran görüntüsü sizin telefonunuuzdan mı acaba , verdiğiniz link ten mi indirip kurdunuz?
Kendim kurdum görüntüler benden.ekran görüntüsü sizin telefonunuuzdan mı acaba , verdiğiniz link ten mi indirip kurdunuz?
Sizde kararlı (Stable) sürüm yüklü. Şuanda karalı romun nezaman çıkacağı net belli olmadığı için size nezaman gelir belirsiz ancak forumda arayarak önce tele TWRP yükleyerek sonra yine bu konu içinde paylastigimpeki nadıl yüklememiz gerekiyor anlatır mısınız
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam mini bir öneri yapayım global beta romu güncelleyici üzerinden de güncelleme şansınız mevcut ben şahsen öyle yaptım bir sorun yaşamadım. Stabil rom kullanan birinin pek twrp kurmuş olacağını sanmıyorum açıkçası.Sizde kararlı (Stable) sürüm yüklü. Şuanda karalı romun nezaman çıkacağı net belli olmadığı için size nezaman gelir belirsiz ancak forumda arayarak önce tele TWRP yükleyerek sonra yine bu konu içinde paylastigimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan telefonunuz için global beta sürümünü indirin ve twrpden yukleyin
Doğru haklısınız ama güncelleyici üzerinden stable romdan betaya geçiş yaparsa yine yedek alarak wipe yapması lazım yoksa uygulamalar çakışır hatalar oluşur yeniden yüklemesi gerekirHocam mini bir öneri yapayım global beta romu güncelleyici üzerinden de güncelleme şansınız mevcut ben şahsen öyle yaptım bir sorun yaşamadım. Stabil rom kullanan birinin pek twrp kurmuş olacağını sanmıyorum açıkçası.
Hocam sizde yine aynı şekilde stable sürümde olduğunuz için stable guncelleme ne zaman gelir belli bir tarih yok şuan ama BL kilidini açıp beta rom yuklerseniz zaten global Türkçe dil de olacakselam arkadaşlar mi8 kullanıyorum. hiç rom yüklenmedi BL kilidi acılmadı orjinal olarak kullanıyorum. benim gibi mi8 kullananlara OTA dan gelecekmi miui 10 ??? ve türkce dil paketi olacakmı içinde ? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hocam şahsen ben dediğim yöntem ile geçtim uzunca bir süredir de beta rom ile devam ediyorum uygulama yada başka hiçbir sorun henüz yaşamadım. Ama tabi ki bu işler biraz şansı işi.Doğru haklısınız ama güncelleyici üzerinden stable romdan betaya geçiş yaparsa yine yedek alarak wipe yapması lazım yoksa uygulamalar çakışır hatalar oluşur yeniden yüklemesi gerekir
[doublepost=1529662835,1529662709][/doublepost]
Hocam sizde yine aynı şekilde stable sürümde olduğunuz için stable guncelleme ne zaman gelir belli bir tarih yok şuan ama BL kilidini açıp beta rom yuklerseniz zaten global Türkçe dil de olacak
Güncelleyici nasıl oluyor pek bilmiyorum android ilk kez kullanıyorum kusura bakma cevap verirsen şimdiden teşekkür ederimHocam mini bir öneri yapayım global beta romu güncelleyici üzerinden de güncelleme şansınız mevcut ben şahsen öyle yaptım bir sorun yaşamadım. Stabil rom kullanan birinin pek twrp kurmuş olacağını sanmıyorum açıkçası.
Doğru haklısınız ama güncelleyici üzerinden stable romdan betaya geçiş yaparsa yine yedek alarak wipe yapması lazım yoksa uygulamalar çakışır hatalar oluşur yeniden yüklemesi gerekir
[doublepost=1529662835,1529662709][/doublepost]
Hocam sizde yine aynı şekilde stable sürümde olduğunuz için stable guncelleme ne zaman gelir belli bir tarih yok şuan ama BL kilidini açıp beta rom yuklerseniz zaten global Türkçe dil de olacak
Tabii global stabil sürüm gelince olurteşekkürler BL kilidinin açılmasına 13 gün var.
hiç bişe yüklemesem ,
Varsayalım Ota dan 3 ay sonra geldi Türkçe dil desteği olurmu içinde .