- Adım
- Feyyaz
- Cihazım
- RN 13 pro 5g
- Konular
- 6
TeşekkürlerKendim kurdum görüntüler benden.
TeşekkürlerKendim kurdum görüntüler benden.
Hocam ben şimdi bu beta romu indirim. Telefona hiç birşey yapmadan sağ üsteki üç noktalı güncelleme aracından paketi seçip kurabilir miyim sorunsuz. Kurabilirsem link paylaşabilir misin.Tabii global stabil sürüm gelince olur
Hocam sizin verdiğiniz MIUI 9 çıktı 10 olması gerekmiyor muyduMi5 Global 8.5.24 Beta
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
TWRP'den full wipe yaparak temiz kurulum yapın.
benm de sorum buHocam ben şimdi bu beta romu indirim. Telefona hiç birşey yapmadan sağ üsteki üç noktalı güncelleme aracından paketi seçip kurabilir miyim sorunsuz. Kurabilirsem link paylaşabilir misin.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam okadar yazdım hala miui10 olması gerekmiyormuydu diyosunuz şimdi diğer arkadaşlar da yazdığı gibi sürekli konu başa dönüyor şuan dah mi5 için miui10 global beta çıkmadı. arkadaşlar diyor ki otadan gelir mi ne yüklersek gelir vs. bizde dedik ki miui9 global beta 8.5.24 sürümünü yüklerseniz güncelleme dağıtıma başlanınca ota'dan direkt gelir yani konunun özü OTA güncellemesini almak için hangi telefonu kullanıyorsanız en son çıkan global beta sürümünde olmanız gerekmekte. benim vermiş olduğum linkte mi5 için en son gelen global beta güncellemesi yani miui10 değil zaten o güncellemede gelince paylaşılır linkler. saygılarHocam sizin verdiğiniz MIUI 9 çıktı 10 olması gerekmiyor muydu
Hocam ben şimdi bu beta romu indirim. Telefona hiç birşey yapmadan sağ üsteki üç noktalı güncelleme aracından paketi seçip kurabilir miyim sorunsuz. Kurabilirsem link paylaşabilir misin.
hocam yüklersiniz ama uygulama çakışmaları belli başlı bazı hatalar cihaz ısınması ve/veya pil problemleri ile karşılaşabilirsiniz ama sadece bu konu üzerinde sabit yazışma ile kalmayarak işinize lazım olan diğer konulara örneğin twrp nasıl yüklenir cihazın BL kilidi nasıl açılır. fastboot üzerinden rom nasıl yüklenir forumda konular mevcut o konuları da incelerseniz ona göre yapmak istediğiniz konularda bilgi sahibi olursunuz.benm de sorum bu
Ben nerden baksanız 7 aydır falan kullanıyorum şuan bir sıkıntı yok dediğim yöntem ile kurulum yaptımhocam okadar yazdım hala miui10 olması gerekmiyormuydu diyosunuz şimdi diğer arkadaşlar da yazdığı gibi sürekli konu başa dönüyor şuan dah mi5 için miui10 global beta çıkmadı. arkadaşlar diyor ki otadan gelir mi ne yüklersek gelir vs. bizde dedik ki miui9 global beta 8.5.24 sürümünü yüklerseniz güncelleme dağıtıma başlanınca ota'dan direkt gelir yani konunun özü OTA güncellemesini almak için hangi telefonu kullanıyorsanız en son çıkan global beta sürümünde olmanız gerekmekte. benim vermiş olduğum linkte mi5 için en son gelen global beta güncellemesi yani miui10 değil zaten o güncellemede gelince paylaşılır linkler. saygılar
[doublepost=1529671185,1529670977][/doublepost]
hocam yüklersiniz ama uygulama çakışmaları belli başlı bazı hatalar cihaz ısınması ve/veya pil problemleri ile karşılaşabilirsiniz ama sadece bu konu üzerinde sabit yazışma ile kalmayarak işinize lazım olan diğer konulara örneğin twrp nasıl yüklenir cihazın BL kilidi nasıl açılır. fastboot üzerinden rom nasıl yüklenir forumda konular mevcut o konuları da incelerseniz ona göre yapmak istediğiniz konularda bilgi sahibi olursunuz.
Doğrudur hocam yani şöyle bişey denemeden ne olacağı belli olmaz nasıl yapabiliriz diye soruyor arkadaşlar sadece bu konu içerisinde enaz 4-5defa aynı şeyi yazdim. Yani ister guncelleyici üzerinden ister twrp ile bı şekilde yükleme yapmaları lazım bunu belirtiyorum .Ben nerden baksanız 7 aydır falan kullanıyorum şuan bir sıkıntı yok dediğim yöntem ile kurulum yaptım