Miui 10 Global Beta 22 Haziran

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar, beta rom kuruluşuyla ve kuruluş sonrasındaki sorunlarla ilgili kendi yağında kavrulacak kadar bilgi sahibi olmayanlar veya sıkıntı anında çare üretemeyecek olanların şu yada bu adresten beta rom veya chine rom yüklemeleri önerilmez.

Hem başınıza iş açarsınız hem de çok sorun yaşarsınız.

seyyah_41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi not 3
Konular
7
Tabii global stabil sürüm gelince olur
Hocam ben şimdi bu beta romu indirim. Telefona hiç birşey yapmadan sağ üsteki üç noktalı güncelleme aracından paketi seçip kurabilir miyim sorunsuz. Kurabilirsem link paylaşabilir misin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Mi5 Global 8.5.24 Beta

TWRP'den full wipe yaparak temiz kurulum yapın.
Hocam sizin verdiğiniz MIUI 9 çıktı 10 olması gerekmiyor muydu

ibrahimufakak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi6
Konular
0
Hocam ben şimdi bu beta romu indirim. Telefona hiç birşey yapmadan sağ üsteki üç noktalı güncelleme aracından paketi seçip kurabilir miyim sorunsuz. Kurabilirsem link paylaşabilir misin.

benm de sorum bu

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Hocam sizin verdiğiniz MIUI 9 çıktı 10 olması gerekmiyor muydu
hocam okadar yazdım hala miui10 olması gerekmiyormuydu diyosunuz şimdi diğer arkadaşlar da yazdığı gibi sürekli konu başa dönüyor şuan dah mi5 için miui10 global beta çıkmadı. arkadaşlar diyor ki otadan gelir mi ne yüklersek gelir vs. bizde dedik ki miui9 global beta 8.5.24 sürümünü yüklerseniz güncelleme dağıtıma başlanınca ota'dan direkt gelir yani konunun özü OTA güncellemesini almak için hangi telefonu kullanıyorsanız en son çıkan global beta sürümünde olmanız gerekmekte. benim vermiş olduğum linkte mi5 için en son gelen global beta güncellemesi yani miui10 değil zaten o güncellemede gelince paylaşılır linkler. saygılar
[doublepost=1529671185,1529670977][/doublepost]

benm de sorum bu

hocam yüklersiniz ama uygulama çakışmaları belli başlı bazı hatalar cihaz ısınması ve/veya pil problemleri ile karşılaşabilirsiniz ama sadece bu konu üzerinde sabit yazışma ile kalmayarak işinize lazım olan diğer konulara örneğin twrp nasıl yüklenir cihazın BL kilidi nasıl açılır. fastboot üzerinden rom nasıl yüklenir forumda konular mevcut o konuları da incelerseniz ona göre yapmak istediğiniz konularda bilgi sahibi olursunuz.

Hendry1239

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
hocam okadar yazdım hala miui10 olması gerekmiyormuydu diyosunuz şimdi diğer arkadaşlar da yazdığı gibi sürekli konu başa dönüyor şuan dah mi5 için miui10 global beta çıkmadı. arkadaşlar diyor ki otadan gelir mi ne yüklersek gelir vs. bizde dedik ki miui9 global beta 8.5.24 sürümünü yüklerseniz güncelleme dağıtıma başlanınca ota'dan direkt gelir yani konunun özü OTA güncellemesini almak için hangi telefonu kullanıyorsanız en son çıkan global beta sürümünde olmanız gerekmekte. benim vermiş olduğum linkte mi5 için en son gelen global beta güncellemesi yani miui10 değil zaten o güncellemede gelince paylaşılır linkler. saygılar
[doublepost=1529671185,1529670977][/doublepost]

hocam yüklersiniz ama uygulama çakışmaları belli başlı bazı hatalar cihaz ısınması ve/veya pil problemleri ile karşılaşabilirsiniz ama sadece bu konu üzerinde sabit yazışma ile kalmayarak işinize lazım olan diğer konulara örneğin twrp nasıl yüklenir cihazın BL kilidi nasıl açılır. fastboot üzerinden rom nasıl yüklenir forumda konular mevcut o konuları da incelerseniz ona göre yapmak istediğiniz konularda bilgi sahibi olursunuz.
Ben nerden baksanız 7 aydır falan kullanıyorum şuan bir sıkıntı yok dediğim yöntem ile kurulum yaptım

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Ben nerden baksanız 7 aydır falan kullanıyorum şuan bir sıkıntı yok dediğim yöntem ile kurulum yaptım

Doğrudur hocam yani şöyle bişey denemeden ne olacağı belli olmaz nasıl yapabiliriz diye soruyor arkadaşlar sadece bu konu içerisinde enaz 4-5defa aynı şeyi yazdim. Yani ister guncelleyici üzerinden ister twrp ile bı şekilde yükleme yapmaları lazım bunu belirtiyorum .

orhan29

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Download sayfası hatalı gösteriyor anlaşılan yükleme işlemlerine başladılar, sistem açılır yakında.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

barbaroess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz Arıkan
Cihazım
mi 6
Konular
4
Hala daha global miui 10 gelmedi aylardır beklıyorum.

Üst Alt