- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
Tebrikler, doğru yoldasınız, pardon romdabakivrd44 hocam sayenizde artık bende eu betacıyım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bende dün itibari ile geçtim. Ama ne yazık ki sürekli sorun yaşıyorum. Şimdi de ekran gidip geliyor. Teli uyandırma da sorun yaşıyorum. Şarj çok iyi denildi, şuan 96 olmuş ekran süresi 1 dakika bile olmamışTebrikler, doğru yoldasınız, pardon romda
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Telefonu almadan önce bu rom root işine falan hiç bulaşmam diyordum ama şimdi romdan roma geçip duruyorumTebrikler, doğru yoldasınız, pardon romda
EU Romun bu sürümü bana göre de çok hatalı...umalım ki bu hafta düzelsinHocam bende dün itibari ile geçtim. Ama ne yazık ki sürekli sorun yaşıyorum. Şimdi de ekran gidip geliyor. Teli uyandırma da sorun yaşıyorum. Şarj çok iyi denildi, şuan 96 olmuş ekran süresi 1 dakika bile olmamışacaba bende mi sorun var bilemedim.
Okullar başlayana kadar devam edersiniz, sonra zaten vaktiniz olmayacakTelefonu almadan önce bu rom root işine falan hiç bulaşmam diyordum ama şimdi romdan roma geçip duruyorum![]()
Evet üniversite sınavıOkullar başlayana kadar devam edersiniz, sonra zaten vaktiniz olmayacak
Peki hocam, ben şuan yoldayım.Telefon hiç açılmıyor neredeyse. Dİrek eski sürümü telefonuma indirip, güncelleme paketinden seçerek, eu betanın bir alt sürümüne geçebilir miyim? yada stabil sürüme. İlla twrp den wipe yapıp, tekrardan falshlamam mı gerek romu?EU Romun bu sürümü bana göre de çok hatalı...umalım ki bu hafta düzelsin
Evet geçebilirsiniz ben direk üzerine install deyip yükledim sıkıntısız kullanıyorumPeki hocam, ben şuan yoldayım.Telefon hiç açılmıyor neredeyse. Dİrek eski sürümü telefonuma indirip, güncelleme paketinden seçerek, eu betanın bir alt sürümüne geçebilir miyim? yada stabil sürüme. İlla twrp den wipe yapıp, tekrardan falshlamam mı gerek romu?
Evet maalesef wipe yapmadan olmaz...yerel hafıza ve data hariç 3 wipe yapın ve güncelleme paketinden eski versiyona dönebilirsinizPeki hocam, ben şuan yoldayım.Telefon hiç açılmıyor neredeyse. Dİrek eski sürümü telefonuma indirip, güncelleme paketinden seçerek, eu betanın bir alt sürümüne geçebilir miyim? yada stabil sürüme. İlla twrp den wipe yapıp, tekrardan falshlamam mı gerek romu?