- Adım
- Mehmet Oğuz
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 30
Hocam merhaba, bu 2 wipe In amacı nedir? Telefondaki herşey siliniyor mu?Wipe / advanced wipe / dalvik cache...
Hocam merhaba, bu 2 wipe In amacı nedir? Telefondaki herşey siliniyor mu?Wipe / advanced wipe / dalvik cache...
2 wipe rom kurulumundan sonra uygulamaların daha stabil çalışması için önbellekteki kalıntıları temizlemek maksadıyla yapılan bir işlemdir ve hiç bir şey silinmez. Ben haftada en az iki kez yaparım.Hocam merhaba, bu 2 wipe In amacı nedir? Telefondaki herşey siliniyor mu?
Hayir sizin icin devam edecekDostlar redmi note 5 için bugün eu betaya geçeceğim fakat güncelleme artık bitti deniliyor doğru mudur ?
Hocam ozaman şöyle mi olacak wipe girdim sonra advance wipe gireceğim 5 6 tane işaretleme yeri var oradan ilki dalvik/art cache 2.si sadece cache yazıyor ve system data diye gidiyor. Ben sadece ilkini mi tikleyeceğim yoksa ilk ikisini mi? Birde tikten sonra sağa kaydıracağım galiba ve işlemi tamamlayacak. Sonra reboot mu diyeceğim yoksa kendisi açılacak mı?2 wipe rom kurulumundan sonra uygulamaların daha stabil çalışması için önbellekteki kalıntıları temizlemek maksadıyla yapılan bir işlemdir ve hiç bir şey silinmez. Ben haftada en az iki kez yaparım.
Rehber - TWRP Nedir ve ne işe yarar/nasıl kullanılır?Hocam ozaman şöyle mi olacak wipe girdim sonra advance wipe gireceğim 5 6 tane işaretleme yeri var oradan ilki dalvik/art cache 2.si sadece cache yazıyor ve system data diye gidiyor. Ben sadece ilkini mi tikleyeceğim yoksa ilk ikisini mi? Birde tikten sonra sağa kaydıracağım galiba ve işlemi tamamlayacak. Sonra reboot mu diyeceğim yoksa kendisi açılacak mı?
Aynen bu rehberi buldum bende yaptım hocam çok teşekkür ederim.
sizin cihaz için bitmedi.Eu betaya geçmen için eu beta romunu indirmen ve twrp den flashlaman lazım.Komple sıfırlaman lazım başka bir romdan geçiyor isenDostlar redmi note 5 için eu betaya nasıl gecebilirim hangi dosyayı indirmem gerekir araştırdım ama çok karışık geldi bilen varsa link atabilir mi![]()