- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
Yüz tanıma neden çalışmıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet geçebilir ama bazı hatalara sebebiyet vermesi muhtemel olduğundan 3 wipe yapması daha akıllıca olur...Evet geçebilirsiniz ben direk üzerine install deyip yükledim sıkıntısız kullanıyorum
Evet geçebilir ama bazı hatalara sebebiyet vermesi muhtemel olduğundan 3 wipe yapması daha akıllıca olur...
Siz ve ben her halükarda sorunsuz geçeriz ama bu konularla fazla haşır neşir olmayan birine en doğru yolu göstermemiz gerekiyor
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Evet haklısın skorpi hocam ama ben arkadaşın telefonu hiç açamıyorum artık yazmasına istinaden yazdım. Elbette en sağlıklısı wipe ları tam yapması. TeşekkürlerEvet geçebilir ama bazı hatalara sebebiyet vermesi muhtemel olduğundan 3 wipe yapması daha akıllıca olur...
Siz ve ben her halükarda sorunsuz geçeriz ama bu konularla fazla haşır neşir olmayan birine en doğru yolu göstermemiz gerekiyor
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Çağrı ayarlarına bi bakın istersenizBen dün geçtim ama bugün şöyle bir sıkıntıyla karşılaştım.
Telefona çağrı geliyor fakat telefon ekranı hiçbir şekilde açılmıyor. Müdahalede edemiyorum. Ancak power tuşuna uzun süre basınca kapanıp açılıyor.