Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Üstatlar bir konu da fikrinize ihtiyacım var. Şu anda Mi8 telefonumda global beta kullanıyorum. Beta sürümden memnundum ma artık bitti. Eu betaya geçmek istiyorum ama bankacılık hizmetini çok fazla kullandığım için biraz tereddüt ediyorum. Güvenlik anlamında sorun yaşarmıyım. Benimle bilgi ve tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Aynı si u
Çağrı ayarlarına bi bakın isterseniz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bende aynı sorunu yaşıyordum. İlk defa eu betaya geçtim. Ama malesef telefonunu kullanamaz hale getirdi. Bir önceki sürüme döndüm suan ve hiç bir sıkıntı yok. Sadece şarj inanılmaz hızlı gidiyor global stabil e göre..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aynı si u

Bende aynı sorunu yaşıyordum. İlk defa eu betaya geçtim. Ama malesef telefonunu kullanamaz hale getirdi. Bir önceki sürüme döndüm suan ve hiç bir sıkıntı yok. Sadece şarj inanılmaz hızlı gidiyor global stabil e göre..
9.6.27 ye mi döndünüz, onda Pil tüketimi fena değildi diye hatırlıyorum...belki de cihazdan cihaza da fark ediyordur

burakCK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mİ 6
Konular
0
Arkadaşlar Merhaba ;
Ben yaklaşık iphone 3'ten bugüne kadar hep iphone kullandım. En son 8+ kullanıyorken, o telefonu kardeşime verip onun mi6 telefonunu aldım yaklaşık 1 aydan fazla bir süredir kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Fakat android konusunda hiç bilgim yok iken kendi telefonumu keşfetmeye çalışıyorum fakat zorlanıyorum.

Şimdi bir kaç şey sormak istiyorum.

- Ben telefonumda yüz tanıma ile kilit açmak istiyorum fakat yapamıyorum.
- 1 2 gündür bir kaç sayfa ve videoya baktım rom denen bir şeyden bahsediliyor. Bu tam olarak nedir ?
- Eğer ben bu romları yüklersem tüm verilerim silinir mi ? ( Fabrika ayarlarına mı döner ?)
- Son olarak Xaomi telefon modellerini incelediğimde Mix 3 diye bir telefon gördüm almayı düşünüyorum onun hakkında bi önerileriniz olur mu?

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
9.6.27 ye mi döndünüz, onda Pil tüketimi fena değildi diye hatırlıyorum...belki de cihazdan cihaza da fark ediyordur

Hocam direk romu guncelleyiciden kurdum. Wipe vs yapmadan. :) Temiz kurulum yapınca düzelir diye ümit ediyorum.

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hayir hiçbir yedek almadım önce 4 wipe yaptim ardinda format data yes ondan sonra romu telefona atip yükledim
Hocam bu dosyayı twrp den flashlarmısın? Telefondaki şifreleri kaldırmaya yarıyor. Diğer romdan alınan yedekler yüklendiğinde bu sorun yaşanabiliyor. Siz bunu twrp den yükleyin açıldığında telefondaki parola yüz tanıma verileri sıfırlanacak olmazsa sürümden kaynaklıdır haftaya düzeltirler.

Ekli dosyalar

• del_pwd.zip
    1,1 KB · Görüntüleme: 6

burakCK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mİ 6
Konular
0
Hocam bu dosyayı twrp den flashlarmısın? Telefondaki şifreleri kaldırmaya yarıyor. Diğer romdan alınan yedekler yüklendiğinde bu sorun yaşanabiliyor. Siz bunu twrp den yükleyin açıldığında telefondaki parola yüz tanıma verileri sıfırlanacak olmazsa sürümden kaynaklıdır haftaya düzeltirler.

bende kullanabilir miyim bunu. bende de yüz tanıma yok .

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Yaptım hocam gene çalışmıyor

Üst Alt