Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam bende yüklüydu zaten. Guncelleyici ile alt sürüme geçince magisk de gitmiş. Şimdi magisk ile zip olarak indirdim dosyayı. Wipe vs yapmadan direk twrp ile seçip yükleyeceğim değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyw hocam. İlk defa girdim bu işlere çok bilgim yok. Skorpi hocami da soru yağmuruna tuttum. :)
Estağfurullah....Yüklü olsa bile, EU romu güncelleyince yada başka bir sürüme gidince Magisk her seferinde tekrar TWRP den fleşleniyor maalesef...bazı başka romlarda olduğu gibi EU Rootsuz....sadece TWRP kalıcı...wipe falan gerekmez Magisk için

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Aynı si u

Bende aynı sorunu yaşıyordum. İlk defa eu betaya geçtim. Ama malesef telefonunu kullanamaz hale getirdi. Bir önceki sürüme döndüm suan ve hiç bir sıkıntı yok. Sadece şarj inanılmaz hızlı gidiyor global stabil e göre..

Merhaba siz de mi aynı sorunu yaşadınız? Ekran kararıyor hiçbir şekilde müdahale edemiyorsunuz. Ancak power tuşuna basıp baştan başlatıyorum. Umarım haftaya bu sıkıntı giderilir.

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
yok yapmayı bilmiyorum ki. Netten nasıl yaparım diye araştırdım ama bulamadım.
Hocam siz beni yanlış anladınız veridiğim dosya yüz tanımayı aktif etmiyor yüz tanıma parola vs bunların verilerini siliyor. Yüz tanımayı aktif etmek için bootlader kildinizi açıp, twrp yükleyip, rom değiştirmeniz lazım

burakCK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mİ 6
Konular
0
Hocam siz beni yanlış anladınız veridiğim dosya yüz tanımayı aktif etmiyor yüz tanıma parola vs bunların verilerini siliyor. Yüz tanımayı aktif etmek için bootlader kildinizi açıp, twrp yükleyip, rom değiştirmeniz lazım

ben mi 6 telefonu yeni kullanmaya başladım. Söyledikleriniz bana farklı bi dil gibi geliyor :)
nasıl yapıldığına bakıyorum biraz netten. Eğer rom yükleyebilirsem ki biraz zor olucak benim için...
Telefonumdaki veriler sıfırlanır mı ? Fabrika ayarlarına dönmüş gibi mi olur.
İlgin için Teşekkürler..

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Estağfurullah....Yüklü olsa bile, EU romu güncelleyince yada başka bir sürüme gidince Magisk her seferinde tekrar TWRP den fleşleniyor maalesef...bazı başka romlarda olduğu gibi EU Rootsuz....sadece TWRP kalıcı...wipe falan gerekmez Magisk için

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Tamamdır hocam. Cok sagolun değerli bilgileriniz için.

MalamadreX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
14
ben mi 6 telefonu yeni kullanmaya başladım. Söyledikleriniz bana farklı bi dil gibi geliyor :)
nasıl yapıldığına bakıyorum biraz netten. Eğer rom yükleyebilirsem ki biraz zor olucak benim için...
Telefonumdaki veriler sıfırlanır mı ? Fabrika ayarlarına dönmüş gibi mi olur.
İlgin için Teşekkürler..
Fabrika ayarlarının bile silmediği herşey silinir . Hiç bir bilginiz yoksa forumda ayrıntılı hersey var . Öncelikli yapmanız gereken yedek alıp bootloader kilidi açmanız . Daha sonra xiaomitoolv2 konusu var hiç bişi bilmeseniz bile herseyiyle kolayca yapar .

MI 6 128 GB | Xiaomi.eu Rom | Twrp & Magisk

ts_burak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi5S
Konular
3
Beyler garip bir sorun yaşıyorum yardımcı olun lütfen mix 3 cihazımda 4 gündür hiç bir türlü mesaj gönderemiyorum ama şimdi 4 gün önce ne olduysa mesaj gitmiyor tuhaf olan mesaj geliyor gitmiyor yardımcı olun lütfen Vodafone kullanıyorum aradım herşey normal gözüküyor dedi m.hizmetleri bayadırda eu rom kullanıyorum yeni başladı herşeyi denedim mesajlar veri temizledim volte kapadım açtım çözüm yok lütfen yardımcı olun

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Whatsapp da birini görüntülü arayınca telefon donuyor. Bu sorunu başka yaşayan biri var mı?

Üst Alt