Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

aga61

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ÇağlarATABAY
Cihazım
Mi9
Konular
8
Cuma sizin bahsettiğiniz sürüme geçmiştim ama cumartesi öğlen saatlerine kadar dayanabildim ve eski sürüme döndüm. siz hala dönmemişseniz vallahi sabrınıza helal olsun..
başka ne problemler vardı farkettiğin ?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Maalesef son sürüm bana iyi gelmedi.

Mi 8 kullanıyorum.

Ekran donup kalıyor. Kararıyor. Telefon bildiğiniz aptallaştı. EU forum başlığına baktım. Aynı sorunla karşılaşan çok kişi var. Bir önceki sürümü yüklemek lazım.

Mi 8/Pro/Explorer, Mi MIX 2S, Mi MIX 3 cihazlarında bu hafta stabilite sorunları var. O yüzden Eu ota güncellemesinden çıkartıldı. Yeni sürümü bekleyin.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Mi 8/Pro/Explorer, Mi MIX 2S, Mi MIX 3 cihazlarında bu hafta stabilite sorunları var. O yüzden Eu ota güncellemesinden çıkartıldı. Yeni sürümü bekleyin.
Hocam bu bilgileri nereden takip edebiliriz? Mesela bende mi8 kullanan ve ilk defa eu betaya geçen bir kullanıcı olarak inanılmaz zor durumda kaldım. Yolculuk öncesi beni çileden çıkardı. Ama. Bilgimiz olsaydı eğer, bu son sürümü değilde bir önceki sürüme geçerdik yada yeni gelecek olan sürümu beklerdik? Saygılar hocam.

ts_burak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi5S
Konular
3
Mix 3 son sürüm Sarj biraz hızlı boşalıyor onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım normal ama adı üstünde beta sürümü bunlar sürekli geliştiriliyor olur böyle şeyler dostlar

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Birşey sormak istiyorum eu beta rom'a ota'dan güncelleme geliyor mu?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Arkadaşlar mi8 stabil romdayim systemin icinden weather.apk dosyasini biriniz atabilirmisiniz.

ts_burak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi5S
Konular
3
Bi sorunla karşılaştım ekran kararıyor herhangi bir tepki vermiyor ama kızağı aç kapa ses falan geliyor mix 3 cihaz kapat aç yapınca düzeliyor kilit sesi değiştim ondan yapmıyor dur diye düşünüyorum

Üst Alt