Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Bi sorunla karşılaştım ekran kararıyor herhangi bir tepki vermiyor ama kızağı aç kapa ses falan geliyor mix 3 cihaz kapat aç yapınca düzeliyor kilit sesi değiştim ondan yapmıyor dur diye düşünüyorum

Hocam bu sürüm de ekran donması hatası var. Bir önceki sürüme geçiniz.

ts_burak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi5S
Konular
3
Hocam bu sürüm de ekran donması hatası var. Bir önceki sürüme geçiniz.
Cevapladığınız için teşekkür ederim geçmiyorum desem cuma ne olsa yeni versiyon gelecek değilmi siz ne yapmamı önerirsiniz teşekkürler bu arada tekrardan

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam bu bilgileri nereden takip edebiliriz? Mesela bende mi8 kullanan ve ilk defa eu betaya geçen bir kullanıcı olarak inanılmaz zor durumda kaldım. Yolculuk öncesi beni çileden çıkardı. Ama. Bilgimiz olsaydı eğer, bu son sürümü değilde bir önceki sürüme geçerdik yada yeni gelecek olan sürümu beklerdik? Saygılar hocam.

Xiaomi.eu sitesinden takip edebilirsiniz hocam. Ayrıca bu konuyuda takip edin. Kullanan arkadaşlar olumlu veya olumsuz geri bildirim yapıyor. Yeni bir bilgi olduğuna buradan da paylaşıyoruz zaten.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Cevapladığınız için teşekkür ederim geçmiyorum desem cuma ne olsa yeni versiyon gelecek değilmi siz ne yapmamı önerirsiniz

Size kalmış birşey, idare ediyorum derseniz kullanmaya devam edebilirsiniz. Çin sürümü yayınlanırsa, Eu sürümüde cuma günü yayınlanır.

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
15
Son gelen 9.7.4 sürümünde haritaları kullandığım zaman arka plana attığımda uygulama küçülüyor ancak tam ekran yapmak istediğimde tam ekran olmuyor yeniden haritalar kısa yolundan açmak zorunda kalıyorum. Bu durumu başka yaşayan veya çözüm önerisi olan var mıdır?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Son gelen 9.7.4 sürümünde haritaları kullandığım zaman arka plana attığımda uygulama küçülüyor ancak tam ekran yapmak istediğimde tam ekran olmuyor yeniden haritalar kısa yolundan açmak zorunda kalıyorum. Bu durumu başka yaşayan veya çözüm önerisi olan var mıdır?
Evet öyle bir sorun var. Youtube vanced"de aynı sorun var. Sürüm ile alakalı bir durum gibi görünüyor. Yeni sürümü beklemek lazım.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Bu bende de var.

Üst Alt