Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Whatsapp da birini görüntülü arayınca telefon donuyor. Bu sorunu başka yaşayan biri var mı?
Olmaması lazım ama sizin cihazınızda bir sorun var yada romu benimseyemedi henüz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Olmaması lazım ama sizin cihazınızda bir sorun var yada romu benimseyemedi henüz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Arkadaşımla görüntülü konuşuyordum bana görüntünün gelmediğini söyledi çağrıyı sonlandırıp yeniden aramayı denedim kapanmadı telefon dondu kendine reset attı birkaç kez daha denedim sonuç aynı

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Arkadaşlar mi8 stabil romdayim systemin icinden weather.apk dosyasini biriniz atabilirmisiniz.

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
miuipro dünden beri donma vs yapıyor. bu romda da benzer sorunlar var mı. çağrıdan sonra donmalar, ayarların bozulması vs gibi sorunlarla karşılaşan var mı
yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Merhaba ;
Ben yaklaşık iphone 3'ten bugüne kadar hep iphone kullandım. En son 8+ kullanıyorken, o telefonu kardeşime verip onun mi6 telefonunu aldım yaklaşık 1 aydan fazla bir süredir kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Fakat android konusunda hiç bilgim yok iken kendi telefonumu keşfetmeye çalışıyorum fakat zorlanıyorum.

Şimdi bir kaç şey sormak istiyorum.

- Ben telefonumda yüz tanıma ile kilit açmak istiyorum fakat yapamıyorum.
- 1 2 gündür bir kaç sayfa ve videoya baktım rom denen bir şeyden bahsediliyor. Bu tam olarak nedir ?
- Eğer ben bu romları yüklersem tüm verilerim silinir mi ? ( Fabrika ayarlarına mı döner ?)
- Son olarak Xaomi telefon modellerini incelediğimde Mix 3 diye bir telefon gördüm almayı düşünüyorum onun hakkında bi önerileriniz olur mu?
Rom telefonda kurulan işletim sistemi paketine denir
evt hepsi silinir
mix 3 yerine mi9 almanı tavsiye ederim

Kurbannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
10.3.1 stabil sürümünü yükledim az önce fakat rom mi8se cihazım da ağır çalışıyor. Örneğin klavyede yazarken gecikmeler,tam ekran hareketlerinde kasıntılar,uygulama içi donmalar gibi. Bu cihazın kapesitesiyle alakalı bir durum mu acaba aksi takdirde sorunsa eğer nasıl çözebilirim ?

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
10.3.1 stabil sürümünü yükledim az önce fakat rom mi8se cihazım da ağır çalışıyor. Örneğin klavyede yazarken gecikmeler,tam ekran hareketlerinde kasıntılar,uygulama içi donmalar gibi. Bu cihazın kapesitesiyle alakalı bir durum mu acaba aksi takdirde sorunsa eğer nasıl çözebilirim ?
eski stabil romlar sıkıntılı

Ferhat Durmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat Durma
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Özel Sektör
Konular
3
Arkadaslar selam.
daha önceki sürümde aod vardı ama şimdi yok redmi note 5 pro kullanıyorum. Miui eu için aod var mı ? Magisk ya da twrp den yukleyebilecegim ?

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Maalesef son sürüm bana iyi gelmedi.

Mi 8 kullanıyorum.

Ekran donup kalıyor. Kararıyor. Telefon bildiğiniz aptallaştı. EU forum başlığına baktım. Aynı sorunla karşılaşan çok kişi var. Bir önceki sürümü yüklemek lazım.

aga61

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ÇağlarATABAY
Cihazım
Mi9
Konular
8
Şarj %80 civarında kesiliyor. Bunu iptal etmenin bir yolu var mı eu 10.2.16.0 sürüm mi 9 kullanıyorum

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Maalesef son sürüm bana iyi gelmedi.

Mi 8 kullanıyorum.

Ekran donup kalıyor. Kararıyor. Telefon bildiğiniz aptallaştı. EU forum başlığına baktım. Aynı sorunla karşılaşan çok kişi var. Bir önceki sürümü yüklemek lazım.

Cuma sizin bahsettiğiniz sürüme geçmiştim ama cumartesi öğlen saatlerine kadar dayanabildim ve eski sürüme döndüm. siz hala dönmemişseniz vallahi sabrınıza helal olsun..

Üst Alt