Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
eu betaya gecis yaptım. mi8 kullanıyorum. Global de hic karsılasmadıgım sorunlarla karsılastım. Telefonu 10 denememde 1 yada 2 kere de acabiliyorum. Uygulamalara girdiğimde, sürekli donuyor. Özellikle dosya yöneticisinde. Sağa sola sayfalr arası gecis yapıyorum, diğer sayfanın uygulama simgeleri üzerine cıkıyor vs?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
eu betaya gecis yaptım. mi8 kullanıyorum. Global de hic karsılasmadıgım sorunlarla karsılastım. Telefonu 10 denememde 1 yada 2 kere de acabiliyorum. Uygulamalara girdiğimde, sürekli donuyor. Özellikle dosya yöneticisinde. Sağa sola sayfalr arası gecis yapıyorum, diğer sayfanın uygulama simgeleri üzerine cıkıyor vs?
İndirdiğiniz romda hata olabilir. Önce Twrp ye girin, wipe/advanced wipe den dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer düzelmez ise romu yeniden indirip cihaza atın ve install deyin. Reboot etmeden önce tekrar dalvik cache yapın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
İndirdiğiniz romda hata olabilir. Önce Twrp ye girin, wipe/advanced wipe den dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer düzelmez ise romu yeniden indirip cihaza atın ve install deyin. Reboot etmeden önce tekrar dalvik cache yapın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir
Teşekkürler hocam deneyeceğim. Umarım işe yarar.

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Dönüş yaparsanız sevinirim. Eğer çözüm olursa sizin durumunuzdakilere yardımcı olabilir.
Hocam dediklerinizi yaptım.. Suankki sıkıntı, cihazı güç tuşu ile kilidini açtığımda ekran titriyor. Birkaç kez denemem gerekiyor. Çift tıkla da aynı sıkıntı mevcut fakat parmak izi ile açılırken sorun olmuyor.. Diğer kasma sorunları, sayfaların birbirine girme gibi durumlar henüz yok.

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hocam dediklerinizi yaptım.. Suankki sıkıntı, cihazı güç tuşu ile kilidini açtığımda ekran titriyor. Birkaç kez denemem gerekiyor. Çift tıkla da aynı sıkıntı mevcut fakat parmak izi ile açılırken sorun olmuyor.. Diğer kasma sorunları, sayfaların birbirine girme gibi durumlar henüz yok.
Eğer sıkıntı devam ediyorsa 4 wipe yaparak temiz kurulum çare olabilir diyeceğim ama sorunun kaynağını bilmediğimiz için emin konuşamıyorum. Dediğimi yapmaya karar verirseniz yedek almayı unutmayın.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Eğer sıkıntı devam ediyorsa 4 wipe yaparak temiz kurulum çare olabilir diyeceğim ama sorunun kaynağını bilmediğimiz için emin konuşamıyorum. Dediğimi yapmaya karar verirseniz yedek almayı unutmayın.
Sayenizde twrp magisk yükleyerek, titanium Backup yükleme şansım oldu :) sistem ve uygulama yedeği aldım. Yedekten geri yuklerken, şuan yaşadığım soruna sebep olan sistem dosyalarını da geri yüklemiş olmaz mıyım diye düşünüyorum.. Sizede daha fazla sorup yıldırmak istemiyorum. En iyisi titanium Backup çalışma prensibini anlatan bir makele arayayım..

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Sayenizde twrp magisk yükleyerek, titanium Backup yükleme şansım oldu :) sistem ve uygulama yedeği aldım. Yedekten geri yuklerken, şuan yaşadığım soruna sebep olan sistem dosyalarını da geri yüklemiş olmaz mıyım diye düşünüyorum.. Sizede daha fazla sorup yıldırmak istemiyorum. En iyisi titanium Backup çalışma prensibini anlatan bir makele arayayım..
Buyrun buradan inceleyin....
Uygulama - [Root] Titanium Backup [Resimli Anlatım][Toplu Yedek Alma]

Son düzenleme:

ahmet746

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mia1
Konular
0
Merhaba arkadaşlar telefonumda epic rom yüklüydü miui eu beta romu yüklemeye çalışırken telefonum kapandı şu an hiç tepki vermiyor ne fastboot modu ne twrp hiç bi şekilde açılmıyor yardımcı olur musunuz

Üst Alt