Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Bende hiçbir sıkıntı yok. Şarj için yukarıda ekran görüntüsü atmıştım. Oradan bakabilirsiniz.
Hocam suan miuipro kullaniyorum eu bata geçmek istiyorum şuan twrp flan yüklu şimdi romu indirip twrpden flash licam ondan sonra format data yapacam başka bir şey yapmama gerek var mi?

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Hocam suan miuipro kullaniyorum eu bata geçmek istiyorum şuan twrp flan yüklu şimdi romu indirip twrpden flash licam ondan sonra format data yapacam başka bir şey yapmama gerek var mi?
Öyle değil. Önce 4 wipe yapacaksınız, sonra romu kuracaksınız. İstiyorsanız hemen ardından Magisk flashlayabilirsiniz. Uygulamalarınız silinir, haberiniz olsun.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Öyle değil. Önce 4 wipe yapacaksınız, sonra romu kuracaksınız. İstiyorsanız hemen ardından Magisk flashlayabilirsiniz. Uygulamalarınız silinir, haberiniz olsun.
4 wipe hangileri oluyor bide titanium backup ile yedek alacam baska romdan geçtiğim için bir sıkıntı yaşar miyim?

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
4 wipe hangileri oluyor bide titanium backup ile yedek alacam baska romdan geçtiğim için bir sıkıntı yaşar miyim?
wipe ->advanced wipe (dalvik,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin veriler silinir yedek alın. Ardından tekrar wipe kısmından format data deyip yes yazıyoruz. Geri gelip reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Sonrasında romu telefona atıp install kısmından bulup alttaki sürgüyü çekiyoruz. Romumuz yüklendi. Geri gelip reboot ->system diyerek telefonu açıyoruz ilk açılış 5-10 dakika sürebilir

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Titanium Backup kullanmadığım için bilemem.
4 wipe hatırlamıyorum ama Internal Storage dışındakiler olması gerekiyor.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
wipe ->advanced wipe (dalvik,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin veriler silinir yedek alın. Ardından tekrar wipe kısmından format data deyip yes yazıyoruz. Geri gelip reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Sonrasında romu telefona atıp install kısmından bulup alttaki sürgüyü çekiyoruz. Romumuz yüklendi. Geri gelip reboot ->system diyerek telefonu açıyoruz ilk açılış 5-10 dakika sürebilir
Hocam siz eu roma geçmeden önce sebeke kopma sorunu yaşıyor muydunuz?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek