- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi mi5S
- Konular
- 3
Mix 3 kullanıyorum banada gelmedi sorun ney acabami 8 kullanıyorum. Bana bu hafta güncelleme gelmedi sebebi nedir
Mix 3 kullanıyorum banada gelmedi sorun ney acabami 8 kullanıyorum. Bana bu hafta güncelleme gelmedi sebebi nedir
İndirdiğiniz romda hata olabilir. Önce Twrp ye girin, wipe/advanced wipe den dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer düzelmez ise romu yeniden indirip cihaza atın ve install deyin. Reboot etmeden önce tekrar dalvik cache yapın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektireu betaya gecis yaptım. mi8 kullanıyorum. Global de hic karsılasmadıgım sorunlarla karsılastım. Telefonu 10 denememde 1 yada 2 kere de acabiliyorum. Uygulamalara girdiğimde, sürekli donuyor. Özellikle dosya yöneticisinde. Sağa sola sayfalr arası gecis yapıyorum, diğer sayfanın uygulama simgeleri üzerine cıkıyor vs?
Teşekkürler hocam deneyeceğim. Umarım işe yarar.İndirdiğiniz romda hata olabilir. Önce Twrp ye girin, wipe/advanced wipe den dalvik cache yaptıktan sonra reboot edin. Eğer düzelmez ise romu yeniden indirip cihaza atın ve install deyin. Reboot etmeden önce tekrar dalvik cache yapın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir
Dönüş yaparsanız sevinirim. Eğer çözüm olursa sizin durumunuzdakilere yardımcı olabilir.Teşekkürler hocam deneyeceğim. Umarım işe yarar.
Hocam dediklerinizi yaptım.. Suankki sıkıntı, cihazı güç tuşu ile kilidini açtığımda ekran titriyor. Birkaç kez denemem gerekiyor. Çift tıkla da aynı sıkıntı mevcut fakat parmak izi ile açılırken sorun olmuyor.. Diğer kasma sorunları, sayfaların birbirine girme gibi durumlar henüz yok.Dönüş yaparsanız sevinirim. Eğer çözüm olursa sizin durumunuzdakilere yardımcı olabilir.
Eğer sıkıntı devam ediyorsa 4 wipe yaparak temiz kurulum çare olabilir diyeceğim ama sorunun kaynağını bilmediğimiz için emin konuşamıyorum. Dediğimi yapmaya karar verirseniz yedek almayı unutmayın.Hocam dediklerinizi yaptım.. Suankki sıkıntı, cihazı güç tuşu ile kilidini açtığımda ekran titriyor. Birkaç kez denemem gerekiyor. Çift tıkla da aynı sıkıntı mevcut fakat parmak izi ile açılırken sorun olmuyor.. Diğer kasma sorunları, sayfaların birbirine girme gibi durumlar henüz yok.
Sayenizde twrp magisk yükleyerek, titanium Backup yükleme şansım olduEğer sıkıntı devam ediyorsa 4 wipe yaparak temiz kurulum çare olabilir diyeceğim ama sorunun kaynağını bilmediğimiz için emin konuşamıyorum. Dediğimi yapmaya karar verirseniz yedek almayı unutmayın.
Buyrun buradan inceleyin....Sayenizde twrp magisk yükleyerek, titanium Backup yükleme şansım oldusistem ve uygulama yedeği aldım. Yedekten geri yuklerken, şuan yaşadığım soruna sebep olan sistem dosyalarını da geri yüklemiş olmaz mıyım diye düşünüyorum.. Sizede daha fazla sorup yıldırmak istemiyorum. En iyisi titanium Backup çalışma prensibini anlatan bir makele arayayım..