- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Konular
- 2
Ne zaman gelicekmbunlanet güncelleme miu12 globalde
O zaman cihaz kilidini açtıktan sonra twrp ile yürüyeceksiniz demek oluyor sanırım bu. Eğer yükleme yaparsanız tereddütlerimi giderir bilgi verirseniz sevinirim.Valla ben burdan indirdim gelmediği için sıkıntı çıkmaz inşallah
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu tr sürümü global cihazlara bunu yüklemeyinValla ben burdan indirdim gelmediği için sıkıntı çıkmaz inşallah
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet haklısınız. Arkadaş zaten tr rom yüklü cihaz kullandığından linkteki dosya işini görmüş.bu tr sürümü global cihazlara bunu yüklemeyin
Bende global versiyon var yurtdışı kayıtsız bunu yükledim dostum sorunsuz yükleniyor yanibu tr sürümü global cihazlara bunu yüklemeyin
Nasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?Bende global versiyon var yurtdışı kayıtsız bunu yükledim dostum sorunsuz yükleniyor yani
Dostum miflastool ile trsurum olan v11 indirdim telefona yükledim daha sonra oto üzerinden güncelleme yaptım 12 oldu yani öncelikle miflas ile 11 sürümü yüklüyoruz daha sonra ayarlar dan güncelle diyip normal telefon günceller gibi guncelliyoruz bukadarNasıl yüklediğinizi anlatır mısınız?
Ama global versiyon 12 çıkınca tekrar globala gecicem yine aynı mantık global 11 indirip miflastol ile telefona yuklucem daha sonra oto üzerinden 12 değişen birşey yok yani 12 sürümü flas dosyası çıkarsa 11 gerek yokDostum miflastool ile trsurum olan v11 indirdim telefona yükledim daha sonra oto üzerinden güncelleme yaptım 12 oldu yani öncelikle miflas ile 11 sürümü yüklüyoruz daha sonra ayarlar dan güncelle diyip normal telefon günceller gibi guncelliyoruz bukadar