- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Konular
- 2
Ne zaman gelicekmbunlanet güncelleme miu12 globalde
Ben de Türkiye 11.0.2 yükledim. Fakat güncelleme gelmedi görünüyor. Sanırım biraz beklemek mi gerekiyor?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sende tr rom var miu12 ye guncelleyebilirsinAlıntı yapmışsınız ama cevap yok anlayamadım
Ondan sastimdaSende tr rom var miu12 ye guncelleyebilirsin
Şimdi bende normalde global rom vardı. Bootloader kilidini açtım. Fastboot üzerinden MIUI 11.0.2 Türkiye dosyasını flashladım. Sonra kurulum yaptım. Henüz güncelleme görünmüyor. Beklemek gerekebilir belki.Sende tr rom var miu12 ye guncelleyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ondan sastimda
Bootloader i nasıl açtınız kerimŞimdi bende normalde global rom vardı. Bootloader kilidini açtım. Fastboot üzerinden MIUI 11.0.2 Türkiye dosyasını flashladım. Sonra kurulum yaptım. Henüz güncelleme görünmüyor. Beklemek gerekebilir belki.
Bende miu12 yi flaslayacagim telefonum global tr rom falaslasam olurmuBootloader i nasıl açtınız kerim
Fastboot linki yok MIUI 12 Tr romun onun için 11.0.2 yükledim. Şimdi ota üzerinden bekliyorum bakalım gelir herhalde.Bootloader i nasıl açtınız kerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende miu12 yi flaslayacagim telefonum global tr rom falaslasam olurmu
hocam benim tlf xiaomi tr garantili, bl falan açmadım bu mantıkla yol göstererek yapsam garanti devre dışı kalır mı ? bide nfc falan çalışmıyor hep hatalarla dolu. bu dosya ile nfc de çalışmaya başlar mı ?Bu arkadaş sağolsun dediklerini yaptım kurdum kolayca. twrp falan kurmadim;;
Dostum güncelleme oto gelemdiyseAlıntı yapmışsınız ama cevap yok anlayamadım
Teşekkür ederim indiriyorum sağolun. Netflix ve tapatalk olayı da kafamı karıştırıyor.Dostum güncelleme oto gelemdiyse
Rom - Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı
Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJZTRXM Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3) Cihazınızın Bootloader...forum.miuiturkiye.net
Nurdan oto indirme bağlantısı yazanı direk telefonun dowland alanına indir daha sonra ayarlar yazılım güncelleme alanına gir ekranda 11 yazı olan logaya ard arda baş ve sana bir uyarı gerçek o uyarı geldikten sonra aynı ekran sağdan 3 noktaya bas güncelleme paketinin sec de ve indirdiğin dosyayı seç bukadar 12 yüklenecek