- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Konular
- 2
Ne zaman gelicekmbunlanet güncelleme miu12 globalde
Dostum uydugum için cevap veremedim güncelleme yaptıysan sıkıntı kalmamistir artık güle güle kullanınGecenin ilerleyen vakitlerinde ota sistem üzerinden güncelleme geldi yükleme yaptım.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Yalnız netflix ve tapatalk problemi var. İkisi de markette görünmüyor. Halbuki global Romda İken tapatalk ücretli satın almıştım.Dostum uydugum için cevap veremedim güncelleme yaptıysan sıkıntı kalmamistir artık güle güle kullanın
Ben dediğini mini 11 10 bastım acırım nasıl geri kapatırımBu arkadaş sağolsun dediklerini yaptım kurdum kolayca. twrp falan kurmadim;;
Henüz bir şey yokEndonezya rom bile aldı MIUI 12 güncellemesini. Global rom ne durumda bilen var mı?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ara bl kilidini kapatınca iyi mi yaptım dedim. Baktım MIUI 12 çok ta esprisi yok. Geçtim Endonezya Roma. Arama rehber mesaj görüşme kaydı ve temaların tam simge uyumlarının zevkini çıkartarak kullanmaya başladım ki sabah bir baktım MIUI 12 de gelmiş. Su gibi akıyor cihazHenüz bir şey yok
Yaw ne globalmiş arkadaş. Bekleyenlerin var haline.MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Global versiyona 5 Kasım tarihinde geliyormuş.