- Adım
- M
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Yazılım
- Konular
- 535
son beta dediğiniz 21.4.1 mi?
Evet 21.4.1 sürüm
son beta dediğiniz 21.4.1 mi?
evet. kötümü kurdum. şimdilik sorun yok. fakat menü geçişlerinde ki hafif takılmaları hissediyorum. yani yağ gibi akacak ama akamıyorson beta dediğiniz 21.4.1 mi?
her güncellemede haftalık 3gb indirip twrp den atmamız mı gerekiyor? bunun daha basit bir yolu yok mu?Evet 21.4.1 sürüm
temalar uygulamasını kaldırınca takılmalar gidiyor gibi, belki de ben uyduruyorum bilemedimevet. kötümü kurdum. şimdilik sorun yok. fakat menü geçişlerinde ki hafif takılmaları hissediyorum. yani yağ gibi akacak ama akamıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birkaç gün deneyeyim. yazarım
Hocam yukledim cidden baya fark etti. Romdan kaynakli sanirim..hangi romun kamerasi bayaa iyi?GCam ve StokCam farkları
GCam : PXv8.1_GCam-v1.2
StokCam : Miui 12.5 Beta 21.4.1
Gcam tek geçerim diğerleri çok geri bence ...Hocam yukledim cidden baya fark etti. Romdan kaynakli sanirim..hangi romun kamerasi bayaa iyi?
Bende gcam kullanacam bundan sorna. Gcam tek sıkıntısı netleştirme +50x eksikGcam tek geçerim diğerleri çok geri bence ...
gündüz çekimlerinde stokcam kullan sıkıntı yok bende gündüz çekimlerinde miui kendi kamerasını kullanıyorumBende gcam kullanacam bundan sorna. Gcam tek sıkıntısı netleştirme +50x eksik
gündüz çekimlerinde stokcam kullan sıkıntı yok bende gündüz çekimlerinde miui kendi kamerasını kullanıyorum
ama gece çekimlerinde Gcam çok fark yaratıyor aradaki fark tartışılmaz bile
tabii ki bu benim kendi görüşüm ....
bu arada rom olarak Masik P en iyi kamera stabilizasyonuna sahip bu da aklınızda bulunsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mustafaozkan1414 tavsiye etmişti o kadar değişik romlar kullandım ama Masik P bambaşka bişey ..