Soru Miu12 den sonra kamera çekimlerinin bozulması...

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Romunuz ile alakalı. Endonezya rom kamerayı berbat etti ve bir türlü toparlayamadilar. Eğer yükleyebiliyorsanız eu beta yada eu stabil Roma geçin kameranız düzelir

Meco37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
0
Gcam apk paylasirmisin hangisini kullandigini. Denediklerim kotuydu
apk:

xml dosyası:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romunuz ile alakalı. Endonezya rom kamerayı berbat etti ve bir türlü toparlayamadilar. Eğer yükleyebiliyorsanız eu beta yada eu stabil Roma geçin kameranız düzelir
teşekkür ederim hocam twrp olmadan dediğiniz eu stabil rom yukleyebilirmiyim.mi flash ile yukleyebilirmiyim acaba

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
apk:

xml dosyası:

teşekkür ederim hocam twrp olmadan dediğiniz eu stabil rom yukleyebilirmiyim.mi flash ile yukleyebilirmiyim acaba
Ne yazık ki hayır. Custom rom olduğu için twrp şart :(

Size küçük bire önerim olacak kabul ederseniz. Pro modunu kullanmayı öğrenmeye çalışın ve resimlerinizi manuel ayarlar yaparak çekin.

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
apk:

xml dosyası:

Hocam xml yi nasil yukleriz

Meco37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
0

Size küçük bire önerim olacak kabul ederseniz. Pro modunu kullanmayı öğrenmeye çalışın ve resimlerinizi manuel ayarlar yaparak çekin.
aynen bende pro mod konusunda istekliyim.Pro mod ile ilgili videolar izliyorum teşekkürler

Hocam xml yi nasil yukleriz
hocam önce attığım linkten indiri.Telefonda download klasörüne inecek.Sonra GCam klasörü içerisinde Configs7 klasörü oluşturun.XML dosyasını buraya taşıyın.Daha sonra google camerayı açın deklanşör tuşunun yanındaki siyahlıklara iki kere tıklayın orada xml dosyası seçebileceğiniz bir menü çıkacak oradan lorenzCaptures xml seçip uptade ye basın

Meco37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
0

hocam eu stabil rom kurmak istiyorum telefonum imei atılmış,şu an endonezya mıuı 12.0.3 var hangi yöntem ile en temiz imei uçmadan yapabilirim.Teşekkürler

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
hocam eu stabil rom kurmak istiyorum telefonum imei atılmış,şu an endonezya mıuı 12.0.3 var hangi yöntem ile en temiz imei uçmadan yapabilirim.Teşekkürler

Twrp ile yüklediğiniz hiç bir romda imei gitmez. Yapmanız gereken tek şey rom yükleme detaylarını harfiyen yapmak.

Twrp kurulumu
Eu rom

Meco37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
0

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
eyvAllah hocam teşekkürler.Dediğim gibi tek derdim kamera eu stabil 12.0.2 kurmayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mı

Bence daha yeni bir sürüm kullanmayı deneyin. Stabil kurmak isterseniz kurun, 2 hafta kadar test ettim bir sorunla karşılaşmadım, 12 beta kurmak isterseniz ' u bir kaç gün test ettim, önceki sürümlere göre daha da iyileştirilmiş, özellikle galerideki resim düzenleme özellikleri çok iyi olmuş, odaklanma sorunu yaşamadım, eğer damperli bir kılıf kullanıyorsanız kılıfın kamera lensinin kenarlarına denk gelmesi odaklanma sorunu yaşatıyor, orijinal kılıfı ile çekimler yapın. 12.5 beta kurmak isterseniz hız, kararlılık, batarya performansı, oyun performansı ve yoğun kullanım sonrası tatmin edici sonuçlar çıkarttı. Burada karar size kalıyor, ben en son 21.3.10 test ediyorum ve denemenizi öneririm.

Önemli notlar: Lp, Swift Backup, titanium backup sorunsuz çalışıyor. 10 sürümde alınan uygulama yedeklerini geri yüklemede sorun yaşamıyorsunuz. Eu stabil sürümde titanium programı çöküyordu ve yedek geri yüklemesi yapılamıyordu. Magisk sürümünü linkteki kurulum ile yapın ve uygulama içinden güncelleme yapmayın, bazı cihazlarda boot da kalıyor, bazılarında magisk içinde sürüm bilgisi naa olarak görünüyor. Bankacılık uygulamaları kullanıyorsanız, root yetkisinden dolayı kullanıcı kaydı tutamıyor ve her seferinde mesaj atarak giriş bilgilerini teyit istiyor. Bu benim için sorun teşkil etmediği için çok takılmadım. Dolby viper sorunsuz çalışıyor. Bluetooth kulaklık bağlandığında, ses efektleri aktif olmuyordu stabil de, bu sürümde oluyor. Kablolu kulaklık takmanıza gerek kalmıyor. Lenovo, Mi True basic 2, jbl kablosuz kulaklıklar ile denedim sorunsuz çalışıyor. Daha yazacak çok şey var da sıkmak istemem :)

Son düzenleme:

Meco37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
0
Bence daha yeni bir sürüm kullanmayı deneyin. Stabil kurmak isterseniz kurun, 2 hafta kadar test ettim bir sorunla karşılaşmadım, 12 beta kurmak isterseniz ' u bir kaç gün test ettim, önceki sürümlere göre daha da iyileştirilmiş, özellikle galerideki resim düzenleme özellikleri çok iyi olmuş, odaklanma sorunu yaşamadım, eğer damperli bir kılıf kullanıyorsanız kılıfın kamera lensinin kenarlarına denk gelmesi odaklanma sorunu yaşatıyor, orijinal kılıfı ile çekimler yapın. 12.5 beta kurmak isterseniz hız, kararlılık, batarya performansı, oyun performansı ve yoğun kullanım sonrası tatmin edici sonuçlar çıkarttı. Burada karar size kalıyor, ben en son 21.3.10 test ediyorum ve denemenizi öneririm.
çok teşekkür ederim hocam kısmetse bu gece yükliycem.21.3.10 denemek istiyorum.Görüşmek üzere

Üst Alt