Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruMiu12 den sonra kamera çekimlerinin bozulması...
Gerçekten ellerinize sağlık bir beğeniden fazlasını hakediyorsunuz. Umarım 12.5 stabil sürüm çıkar da telefonu hakkıyla kullanabiliriz. 13 değil de 12.5 yapmaları bir ipucu gibi sanki ama bekleyeceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link mi9t pro nun aman yanlış yüklemeyin arkadaşlar.
Gerçekten ellerinize sağlık bir beğeniden fazlasını hakediyorsunuz. Umarım 12.5 stabil sürüm çıkar da telefonu hakkıyla kullanabiliriz. 13 değil de 12.5 yapmaları bir ipucu gibi sanki ama bekleyeceğiz.
Evet BL açıldı ve endonezya V11.1.1.0.QFDIDXM_20200511 room unu yükledim. Telefon resmem hayata geri döndü. Telefon akıyor resmen sınıf atladı , kamera eski performansına geri döndü. Kesinlikle bu room u öneririm. Miu12 global resmen telefondan soğutmuştu şimdi çok iyi herşey.
Sizde Gcam neden öyle çekti bilmiyorum ama bende gayet cam gibi çekiyor size gece ve gündüz manzarası örneği atıyorum Bu sürüm ile çekilen g cam sizin romdan kaynaklı sanırım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gerci kendi kamerasıda güzel çekiyor buda stok kamerası ile çektiğim tripod kullanmadım bilginize
Gerci kendi kamerasıda güzel çekiyor buda stok kamerası ile çektiğim tripod kullanmadım bilginize