Mi 10T Pro hocammodel nedir
çıkış tarihi sebebiyle miu11 i göremedi muhtemelen. Miu11 de telefonu 108mp ye alır zoom yapar kaybolmayan netlikle keyif alırdı insan şimdi en ufak zoomda kayıplar başlıyor deyatlar kayboluyor. Telezoom lensleri yazılım gereksiz işleyip keskinlik netlik gidiyor. Sizdede böyleyse durum yazık kameraları tam performanslı ullanamayacaksınızMi 10T Pro hocam
Hocam bugüne kadar 3. xiaomi telefonum kamerası benim açımdan bakıcak olursa fazla anlamadığımdan dolayı gereğinden iyi geliyor. Sadece şuanlık düşürme sonucu kamera camında kırık var o yüzden ışık vurduğu zaman sıkıntı çekiyorum ama normal hali yeterli bence. Şarj konusuna gelicek olursak ise kullanımdan kullanıma değişir tabi ama ben 5 saati geçik hiç ekran süresi alamadım xiaomi cihazlarda.çıkış tarihi sebebiyle miu11 i göremedi muhtemelen. Miu11 de telefonu 108mp ye alır zoom yapar kaybolmayan netlikle keyif alırdı insan şimdi en ufak zoomda kayıplar başlıyor deyatlar kayboluyor. Telezoom lensleri yazılım gereksiz işleyip keskinlik netlik gidiyor. Sizdede böyleyse durum yazık kameraları tam performanslı ullanamayacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu roomları akıcılık ve şarj açısından baya beğeni almış kamera performansı nasıl kullanan oldumu
Miui 11 in hangi surumunu kurdunuz?Valla arkadaşlar ne söylerseniz haklısınız. Telefonu aldığım zaman hariç MIUI 11 kullandığım olmadı taa ki düne kadar.
MIUI 12 den 11 e geçtim herşey o kadar hızlı ki siz denemeden bunu anlatamam.
Ram kullanımı akıcılık uygulama açılış hızı uygulama içi hız herşey o kadar hızlı ki. Sanki hiçbir kastırıcı bir şey yokmuş gibi cihaz tam performans çalışıyor üstelik şarjı da daha iyi
Eu beta 20.3.27Miui 11 in hangi surumunu kurdunuz?
İndirme linki varmi hocamEu beta 20.3.27