- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Note 10 pro
- Konular
- 2
vallaha bende meraklandım. Google baktım hemen arada yeni model mi çıktı diye. Şu aralar yetişilmiyor yeni modellere.
vallaha bende meraklandım. Google baktım hemen arada yeni model mi çıktı diye. Şu aralar yetişilmiyor yeni modellere.
Bugün itibari ile sattim mi note 10 pro muen son stabil miroom sürümü yükledim note 10 pro ya ancak banamı öyle geldi yoksa gerçekten fark varmı bilemedim sanki 108mp de çekilen fotolar telefonun kendi rom ' u gibi değil daha kötü gibi yada banamı öyle geliyor bilemedim.
hocam 11.0.3 cok stabil hepsjni denedim donersen bence o surume gec en iyi performansi o surumden aldimBu romu kullanıyordum 2 gün önce güncelleme geldi ve 11.0. 7 oldu cihaz inanılmaz yavaşladı kamera 5 sn de açılıyor başına bu sorunlar gelen oldumu
hocam iyi günler camerası nasıl acaba özellikle ön camerada,normal çekimde,selfie çekerken beni net yanımdakileri bulanık yapıyor(tabiki çok bulanık değil yani netleştirmiyor.)bundada aynımı.şimdiye kadar en iyi rom endonezya romu idi,videoda1080 60fps de çok iyiydi.Mi note 10 BL açıldıktan sonra miroom beta yükledim fakat bir sürü bug ile karşılaştım kamera donması hta verip kapanması akıcı değil takılarak ilerlemesi onu kaldırıp mi eu stabil yükledim fakat ondada aod ekranı için kişiselleştirme yüklenmiyordu o yüzden onuda kaldırıp miroom stabil yükledim tam olarak istediğim rom aod bildirimleri stabilizasyon arama ve mesajlar uygulaması miui yani kısacası herşeyiyle dört dörtlük şarj süreside gayet iyi tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yüklenirTeşekkürler hocam bu rom ne sıklıkla güncelleme alıyor?
Hocam yardımcı olurmusunuz nasıl yüklenirMi Room Stabil MIUI_V11.0.3.0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Room en çok tasfiye edilen sürümü hangisidir acaba ben çok fazla pubg oynuyorum ve roomum yüzünden çok kasıyorMi note 10 BL açıldıktan sonra miroom beta yükledim fakat bir sürü bug ile karşılaştım kamera donması hta verip kapanması akıcı değil takılarak ilerlemesi onu kaldırıp mi eu stabil yükledim fakat ondada aod ekranı için kişiselleştirme yüklenmiyordu o yüzden onuda kaldırıp miroom stabil yükledim tam olarak istediğim rom aod bildirimleri stabilizasyon arama ve mesajlar uygulaması miui yani kısacası herşeyiyle dört dörtlük şarj süreside gayet iyi tavsiye ederim
Nasıl yüklenir
Hocam yardımcı olurmusunuz nasıl yüklenir
Mi Room en çok tasfiye edilen sürümü hangisidir acaba ben çok fazla pubg oynuyorum ve roomum yüzünden çok kasıyor