- Adım
- Yasir
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 1
Room atinca veri kaybi oluyor mu?
Hangi romla alıyorsunuz hocam 9t proda 9 10 saat ekran süresiMi9t t pro da 9-10 saat ekran süresi alıyorum
Room atinca veri kaybi oluyor mu?
Miroom stabil sürüm de hocamHangi romla alıyorsunuz hocam 9t proda 9 10 saat ekran süresi
wipe yaparsanız tum verıler sılınecek dıyorlar vıdeolarda.nasıl yapabılecegım hakkında yardımcı olabılır mısınız vaktınız varsaYüklü uygulamalar silinir ama twrp den yükleyecekseniz dahili hafızayı silmezseniz fotoğraf müzik vs silinmez.
Note 8 pro için custom rom çıkmaz işlemci yüzündenRedmi note 8 pro için yokmu?
Mi 6 için tam ekran hareketleri var mi. En son yoktu sırf o yüzden gecmiyorum miroom a varsa bilgilendirir misiniz
wipe yaparsanız tum verıler sılınecek dıyorlar vıdeolarda.nasıl yapabılecegım hakkında yardımcı olabılır mısınız vaktınız varsa
Son sorum hocam bootloder acarken sılınme olur muYok hocam maalesef. Build prop kodu ile açılabiliyor açıp denedim ama eu kadar sorunsuz değil mesela kamerayı açınca ikonlar kaymış oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dahili hafızayı silmeden yüklerseniz fotoğraf vs silinmez sadece uygulamalar silinir. Twrp wipe menüsünden internal storage hariç diğerlerini seçip wipe yapın daha sonra romu yükleyin.