- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
Aynen cihazdan cihaza değişiyor. Kiminde mi room kiminde eu beta ama en güzeli AOSP romlar.
Hiç şaşmaz en fazla 3 güncelleme dayanır sonra illa bir sorun çıkar daha cihaz açılmazAh miroom ah . Romu her bozduğumda cihazı bir daha açamadığım rom çeşidi . Her ne kadar fonksiyonel olsanda uzun vaadede sapıtmaya başlıyordun . Genede seni özleyeceğim babalık
Adamlarda haklı hocam O kadar emek veriyorlar ama para kazanmiyorlar emeklerinin karşılığını alamıyorlar ve çok zaman harcıyorlar para kazanmadığım ve hayatımdan çok zaman harcadığım rom için uğraşmaya deymez bence MiuiTR var hocam bakabilirsinizHep böyle olur. Bir hevesle başlarlar tam birşeyler oldu derken bakarsın grup dağılmış. Ekipten kopan birileri birkaç çakma iş yapar ve mevzu kapanır.Miui developerlerine kıran girdi adeta. 9s içinde bir geliştirici xda dan bıraktım dedi.
Yav istermisiniz biz devam edelim. Yada bir ekip kurup miuiturk diye rom yapalım.
10 GB azmış hocamEn fazla güncelleme gelmez 20.7.9 sürümüyle kullanmaya devam ederiz miui 13 e belki globale geçeriz. Hem iyi oldu ayda 10 GB internet yiyordu Melet.
Tabiki EU BetaSuan için aşırı üzüldüm defalarca masik, eu yukleyip tekrar mi rooma dönen biriydim ve cok sevdiğim romdu. Şimdi ne kuracağız biz
Çok şükür hocam, yuvarlanıp gidiyoruz iş güç, dönmenize sevindim, forumun farklı seslere ihtiyacı var, gittiğinizde daha iyi anladık bunuHoş buldum hocam, şükür sizler nasılsınız?