Üzülme hocam bizler senin yerine baya bi test etmiştikEn çok ta akıllı ağı şöyle adamakıllı test edemediğinize üzülüyorum hocam.
Var bir kaç tane aslında ama eski, güncel yok... 5 Eylül'den sonra ya EU kararlı yüklerim yada mecburen cihaz değiştireceğim... ama henüz erken, bakalım doktorum ne önerecekSkorpi hocam AOSP rom deneme zamanı gelmedi mi ?
Edit: AOSP rom yokmuş sizin cihaz için buda üzücü..
Yok üzülmüyorum da galiba siz yanlış anladınız. Benim ne miroom ne de akıllı ağını test etmek gibi bir derdim ve arzum olmadı.Üzülme hocam bizler senin yerine baya bi test etmiştik
Pardon o zaman hocam.Yok üzülmüyorum da galiba siz yanlış anladınız. Benim ne miroom ne de akıllı ağını test etmek gibi bir derdim ve arzum olmadı.
Mesaj Skorpi hocama mizahi göndermeydi sadece...
Cihazdan cihaza değişiyor tabiki hocam. Kimi cihaz için o sürümde en iyisi miroomken kiminde eu. Tabi kendi cihazları için en iyisini bulanlar tüm cihazlari aynı anda kullanıyormuş gibi fanatiklik yapıyor ve insanlara bunu diretmeye çalışıyor. Tabiki bu benim tasvip etmediğim birşey. Ama tabi kimsenin de ağzına kilit vurulmuyor ağzı olan konuşuyorEu da birgün Projeyi durdurursa şaşırmam
MiRoom 20.3.26 yedek alalım En iyi MiRoom Sürümü