- Adım
- Beytullah
- Cihazım
- Mİ12T
- Konular
- 8
mi8 se için masik p ye geçiş yapmayı düşünüyorum geçen arkadaşlar var mı ? yorumlarınızı bekliyorum
9tden geçmiştim eu masik x p beğenmedim tekrar mi room a döndümmi8 se için masik p ye geçiş yapmayı düşünüyorum geçen arkadaşlar var mı ? yorumlarınızı bekliyorum
Sağol hocam bende normalde memnunum ama biraz sıkıldım başka rom bakıyorum9tden geçmiştim eu masik x p beğenmedim tekrar mi room a döndüm
Sadece note 7 için mi acaba yoksa başka cihazlara da tanıtılacak mı?Redmi note 7 cihazı için müjdeli haber miroom ekibinden yeni rom çıkmış daha linki paylaşılmadı fakat YouTube da incelemesi yapıldı. Romun Adı Xiaomi Sir olarak görünüyor. Yapımcıları miroom ve videoda baya bir övgü dolu anlattı.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
şu an test edilen sadece note 7 linki daha hiç bir yere eklenmedi inceleme için verilmiş inşallah diğer cihazlarada verilir hocamSadece note 7 için mi acaba yoksa başka cihazlara da tanıtılacak mı?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Migrate, titanium Back-Up, yerel yedeklemefarklı romlar denemek istiyorum ama bu uygulama ve resimleri yedekleyip geri yüklemenin bir yolu var mı? her seferinde tek tek yüklemek zor oluyor
teşekkür ederim hocam bunlardan birinin full sürümünü mü bulayım yoksa play storeden indirsem yeterli olur mu ?Migrate, titanium Back-Up, yerel yedekleme
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi