Ana Başlık MiRoom Projesi Durduruldu

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Cihazdan cihaza değişiyor tabiki hocam. Kimi cihaz için o sürümde en iyisi miroomken kiminde eu. Tabi kendi cihazları için en iyisini bulanlar tüm cihazlari aynı anda kullanıyormuş gibi fanatiklik yapıyor ve insanlara bunu diretmeye çalışıyor. Tabiki bu benim tasvip etmediğim birşey. Ama tabi kimsenin de ağzına kilit vurulmuyor ağzı olan konuşuyor :)
Yazdıklarınıza gönülden katılıyorum.

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Eu da birgün Projeyi durdurursa şaşırmam
MiRoom 20.3.26 yedek alalım En iyi MiRoom Sürümü
Eu nun bir gün projeyi durdurma ihtimaline karşı, en iyi eu beta rom 20.2.27...
Eu da kalıp yedek almak isteyenlere duyurulur.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Cihazdan cihaza değişiyor tabiki hocam. Kimi cihaz için o sürümde en iyisi miroomken kiminde eu. Tabi kendi cihazları için en iyisini bulanlar tüm cihazlari aynı anda kullanıyormuş gibi fanatiklik yapıyor ve insanlara bunu diretmeye çalışıyor. Tabiki bu benim tasvip etmediğim birşey. Ama tabi kimsenin de ağzına kilit vurulmuyor ağzı olan konuşuyor :)
Aliasaf haklı bence.
RN8 için en iyi romlar arasında idi bence 20.3.26 MiRoom. Nacizane görüşüm...

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38

gauss21x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Herkese merhaba arkadaşlar!

MiRoom Portal projesi iki yıldan uzun süredir varlığını sürdürdü ve bu süre zarfında sadece Xiaomi ve MIUI hayranları için sık ziyaret edilen bir site değil, aynı zamanda benim için ikinci ev oldu. Burada 2000'den fazla farklı haber, makale, talimat, dosya ve daha fazlası yayınlandı. Portalın çoğu kullanıcısı için ana kaynağın, sadece Rusya'da değil, dünyanın diğer ülkelerinde de en popüler özel MIUI'den biri olduğu ortaya çıkan ücretsiz MIUI MiRoom ürün yazılımı olduğu bir sır değil. Ve tüm bunlar paha biçilmez desteğiniz sayesinde!

Ancak ne yazık ki, tüm iyi şeyler sona eriyor ve bu haftadan beri MIUI MiRoom ürün yazılımının gelişimi duruyor. Birçoğu bu kararın nedeninin bir takım kavga, takımda anlaşmazlık, kaynak veya beyin eksikliği olduğunu, ancak hayır olduğunu bulabilir. Aslında, bu yazılımların geliştiricisi olarak uzun süredir kabul edilen ve büyük zorluklarla benimsendiğim kişisel kararım. Ana nedenlerden biri, sürekli son tarih modu ve Çinli geliştiricilerin güncellemelerinin öngörülemezliği: genellikle güncellemelerle ilgili çeşitli zorlukları çözmek ve vaat edilen tarihte serbest bırakmak için hafta sonları da dahil olmak üzere sabaha kadar oturmak zorunda kaldım. Bu nedenle, kişisel yaşam sürekli ikinci sıradaydı ve herhangi bir plan yapmak mümkün değildi. Ayrıca MIUI MiRoom'un, geliştirici olarak katıldığım bellenim içeren ilk projeden çok uzak olduğunu da belirtmiştim, bu nedenle, bu tür faaliyetlerin toplam 7 yılı boyunca, bu herkese verilebilir. Bu bağlamda, mesleğimi değiştirmeye karar verdim.

Sınırsız desteğinizin yanı sıra her zaman MiRoom'da bulunduğumuz ve kaldığımız için herkese en derin şükranlarımı sunmak istiyorum! Birlikte bir ekip haline geldiğimiz yazılımın geliştirilmesine yardımcı olan herkese daha fazla teşekkür ederiz. Ve elbette, MiRoom mağaza zincirinin yönetimine özel bir şükran duyuyorum, bu da bana tüm projeyi geliştirme ve sunma fırsatı verdi!

Ve son olarak, daha az önemli bir haber yok! Bellenim eksikliğine rağmen, MiRoom portalı farklı yönlerde gelişmeye devam edecek, sizi haberler, faydalı makaleler, dosyalar ile memnun edecektir. Gelecekte MiRoom portalında görmek istedikleriniz hakkında fikir paylaştığınızdan emin olun.

Tüm başarı ve iyilik! İnternette tekrar görüşmek üzere!
RİP...

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ah miroom ah . Romu her bozduğumda cihazı bir daha açamadığım rom çeşidi . Her ne kadar fonksiyonel olsanda uzun vaadede sapıtmaya başlıyordun . Genede seni özleyeceğim babalık:)

Üst Alt