Rehber MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
deluciaa merhaba hocam, mi a3'ü android 10'dan 9'a geri getireyim derken fastboot ekranında takılı kaldı, adb de görünmüyor. var mıdır bir çaresi?
Merhaba hangi programı kullandınız acaba daha detaylı anlatırmısınız.

Camoka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Mi A3
Konular
0
Merhaba hangi programı kullandınız acaba daha detaylı anlatırmısınız.
ana sayfadaki programı kullandım, cmd ekranında epey bir yükleme yaptı görünüyordu ama son noktada bir error yazısı gördüm. Fastboot ve ADB programında da hayat belirtisi yok.

musti53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note3
Konular
3
ana sayfadaki programı kullandım, cmd ekranında epey bir yükleme yaptı görünüyordu ama son noktada bir error yazısı gördüm. Fastboot ve ADB programında da hayat belirtisi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü varmı.ayrıca cihazdaki 2 kilitte açıkmı idi.

Camoka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Mi A3
Konular
0

Ekran görüntüsü varmı.ayrıca cihazdaki 2 kilitte açıkmı idi.
önce ADB üzerinden bootloader yaptım. yani bootloader açılmasa fastboot yapamazdım diye düşünüyorum. ama 2 kilit açık mı inanın bilmiyorum.
ekran görüntüsü derken, yeşil android robotunu kurcalayan solcu bir tavşan var telefonun ekranında :)

musti53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note3
Konular
3
Hocam fastboot konumundasınız.ama kilit açık olmasa da girebilirsiniz buraya. fastboot flashing unlock komutunu girin sonra fastboot flashing unlock_critical komutunu girin.

Camoka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Mi A3
Konular
0
Hocam fastboot konumundasınız.ama kilit açık olmasa da girebilirsiniz buraya. fastboot flashing unlock komutunu girin sonra fastboot flashing unlock_critical komutunu girin.
yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.
öncelikle sıkıntı benim bilgisayardan kaynaklandı muhtemelen, çünkü herşey güzel güzel yüklenirken bir terslik oldu nasıl olduysa.
adb üzerinden fastboot device yazınca cihazın id'si görünüyor, ancak "fastboot flashing unlock" ve "fastboot flashing unlock_critical" komutlarını FAILED (remote: Device already: unlocked) ile sonuçlanıyordu.
neyse uzatmayayım, MiFlash ile birşeyler yaptım şu anda cihazım V10.3.13.0.PFQMIXM kodlu Global Sürüm Android 9.
MiUI olsun isterdim ama bugünlük bu kadar android uğraşısı yeter diyorum.
son olarak sade olsun ve bu işlere girmek istemediğim için Android One tercih etmiştim ama son Android 10 güncellemesi bezdirdi açıkçası. biraz daha Android 9 ile devam etme kararı aldım. kendime güvenim gelince MiUI için tekrar bu işlere girerim herhalde :D
herkese sağlıklı günler dilerim.

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.
öncelikle sıkıntı benim bilgisayardan kaynaklandı muhtemelen, çünkü herşey güzel güzel yüklenirken bir terslik oldu nasıl olduysa.
adb üzerinden fastboot device yazınca cihazın id'si görünüyor, ancak "fastboot flashing unlock" ve "fastboot flashing unlock_critical" komutlarını FAILED (remote: Device already: unlocked) ile sonuçlanıyordu.
neyse uzatmayayım, MiFlash ile birşeyler yaptım şu anda cihazım V10.3.13.0.PFQMIXM kodlu Global Sürüm Android 9.
MiUI olsun isterdim ama bugünlük bu kadar android uğraşısı yeter diyorum.
son olarak sade olsun ve bu işlere girmek istemediğim için Android One tercih etmiştim ama son Android 10 güncellemesi bezdirdi açıkçası. biraz daha Android 9 ile devam etme kararı aldım. kendime güvenim gelince MiUI için tekrar bu işlere girerim herhalde :D
herkese sağlıklı günler dilerim.
Hocam cihazın zaten kilitinin açık olduğunu yazmış burada

Camoka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Mi A3
Konular
0
Hocam cihazın zaten kilitinin açık olduğunu yazmış burada
Doğru kilit açık ama fastboot ekranında takıldık kaldık işte. Siz ne kadar basit anlatsanız da ben bu konulara uzak olduğumdan doğru bir iletişim kuramayız. İyi akşamlar.

nozturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nurullah
Cihazım
xiaomi band
Konular
0
merhaba arkadaşlar ben normal android 9 a dönmek istiyorum fastboot filan bilmem nedir normal android 9 a dönmenin sade bir yolu var mı çünkü suan ara ara donuyor bundan önceki android 10 sürümünde daha stabil calısıyordu son güncellenen android 10 la donmalar başladı

musti53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note3
Konular
3
Bence s
merhaba arkadaşlar ben normal android 9 a dönmek istiyorum fastboot filan bilmem nedir normal android 9 a dönmenin sade bir yolu var mı çünkü suan ara ara donuyor bundan önceki android 10 sürümünde daha stabil calısıyordu son güncellenen android 10 la donmalar başladı

Hocam bu işlere hiç aşina değil isen bence gelecek güncellemeyi bekle.çünki bu işin sonunda telefonu kullanılmaz halede sokabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt