- Adım
- Samet
- Cihazım
- XİAOMİ Mİ A3
- Konular
- 13
ana sayfadaki programı kullandım, cmd ekranında epey bir yükleme yaptı görünüyordu ama son noktada bir error yazısı gördüm. Fastboot ve ADB programında da hayat belirtisi yok.Merhaba hangi programı kullandınız acaba daha detaylı anlatırmısınız.
ana sayfadaki programı kullandım, cmd ekranında epey bir yükleme yaptı görünüyordu ama son noktada bir error yazısı gördüm. Fastboot ve ADB programında da hayat belirtisi yok.
önce ADB üzerinden bootloader yaptım. yani bootloader açılmasa fastboot yapamazdım diye düşünüyorum. ama 2 kilit açık mı inanın bilmiyorum.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran görüntüsü varmı.ayrıca cihazdaki 2 kilitte açıkmı idi.
yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.Hocam fastboot konumundasınız.ama kilit açık olmasa da girebilirsiniz buraya. fastboot flashing unlock komutunu girin sonra fastboot flashing unlock_critical komutunu girin.
Hocam cihazın zaten kilitinin açık olduğunu yazmış buradayardımlarınız için teşekkür ederim hocam.
öncelikle sıkıntı benim bilgisayardan kaynaklandı muhtemelen, çünkü herşey güzel güzel yüklenirken bir terslik oldu nasıl olduysa.
adb üzerinden fastboot device yazınca cihazın id'si görünüyor, ancak "fastboot flashing unlock" ve "fastboot flashing unlock_critical" komutlarını FAILED (remote: Device already: unlocked) ile sonuçlanıyordu.
neyse uzatmayayım, MiFlash ile birşeyler yaptım şu anda cihazım V10.3.13.0.PFQMIXM kodlu Global Sürüm Android 9.
MiUI olsun isterdim ama bugünlük bu kadar android uğraşısı yeter diyorum.
son olarak sade olsun ve bu işlere girmek istemediğim için Android One tercih etmiştim ama son Android 10 güncellemesi bezdirdi açıkçası. biraz daha Android 9 ile devam etme kararı aldım. kendime güvenim gelince MiUI için tekrar bu işlere girerim herhalde
herkese sağlıklı günler dilerim.
Doğru kilit açık ama fastboot ekranında takıldık kaldık işte. Siz ne kadar basit anlatsanız da ben bu konulara uzak olduğumdan doğru bir iletişim kuramayız. İyi akşamlar.Hocam cihazın zaten kilitinin açık olduğunu yazmış burada
merhaba arkadaşlar ben normal android 9 a dönmek istiyorum fastboot filan bilmem nedir normal android 9 a dönmenin sade bir yolu var mı çünkü suan ara ara donuyor bundan önceki android 10 sürümünde daha stabil calısıyordu son güncellenen android 10 la donmalar başladı