Rehber MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adyas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Yasin
Cihazım
Xiaomi mi A3
Konular
0
Telefonu fastboot moda alın ve talimatlara göre kurulumu gerçekleştirin
Yok hocam olmuyor telefon fastboot ta programları indirdim masa üstündeki klasörde neye basıp yüklemeyi yapacam onu bilmiyorum kusura bakmayı sizide yoruyorum

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
4- İndirdiğiniz xiaomi.eu_MIA3_20.1.16_R2_v11-9-BITNET.zip dosyasını masaüstüne klasöre çıkart seçeneğine basın
5- Çıkattığınız klasörün içine girin ve MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher_v1.0.exe içine kopyalayın
6- MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher_v1.0.exe Dosyasını çaıştırın xiaomi.eu_MIA3_20.1.16_R2_v11-9-BITNET içindeki firmware-update klasörünün içine bazı dosyalar eklenecek.
7- Son olarak telefon fastboot moddayken Flash_And_Format_Data.bat dosyasını çalıştırın.
Yok hocam olmuyor telefon fastboot ta programları indirdim masa üstündeki klasörde neye basıp yüklemeyi yapacam onu bilmiyorum kusura bakmayı sizide yoruyorum

Yok hocam ne yorması bak üstteki adımları takip et iyi oku yaparsın

Adyas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Yasin
Cihazım
Xiaomi mi A3
Konular
0
Hocam son hali bu mu?

Ekli dosyalar

• 15870596883344420529819736397219.jpg
    15870596883344420529819736397219.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 34

Adyas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Yasin
Cihazım
Xiaomi mi A3
Konular
0

uludasdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mİ A3
Konular
1

Her şeyden önce telefonu fastboot moda alıp işlemleri yapın

Aşağıdaki komutu yazıp enter'a basarak bootloader kilidi açmanın ilk aşamasını yapıyoruz.

fastboot flashing unlock

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefonun ekranında erasing yazıyor müdahale etmiyoruz açılmasını bekliyoruz. "Hi there, Merhaba" yazısı geldiğinde tekrar güç tuşuna basılı tutup telefonu yeniden başlatıyoruz. Telefon kapandığında ses kısma tuşuna basılı tutuyoruz ve fastboot yazısını gördüğümüzde 2. komutu yazıyoruz.

Aşağıdaki komutu yazıp enter'a basarak bootloader kilidi açmanın ikinci aşamasını yapıyoruz.

fastboot flashing unlock_critical

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ben daha önce yaptığımdan hata verdi siz ilk kez yapıyorsanız başarılı olduğuna dair mesaj göreceksiniz. Telefonunuz ekranında "Unlock Bootloader Warning" yazarsa ses tuşlarını kullanarak yes seçeneğini seçeceksiniz. Erasing yazarsa müdahale etmiyoruz ve bekliyoruz. Telefonun bootloader kilidi artık açılmıştır

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alıntıdır.

söylediklerinizi yaptım ama telefonum tamamen kilitlendi ve cihaz fabrika ayalarına döndü tekrardan kurulum yaptım ne yapmam gerekiyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    61,3 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Alıntısı.PNGa.PNG
    Ekran Alıntısı.PNGa.PNG
    24,4 KB · Görüntüleme: 29

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Kral sonra siyah ekrana press continou yazdı bekledi

Tamam bekleyin telefon açılacak kurulum bitmiş herhangi bir tuşa basın siyah ekran kapanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

söylediklerinizi yaptım ama telefonum tamamen kilitlendi ve cihaz fabrika ayalarına döndü tekrardan kurulum yaptım ne yapmam gerekiyor

İmkansız kilitlenmesi ben size bl kilit açma kodlarını verdim ayrıca mi unlock nedir sizin telefon modeli nedir acaba ayrıca nl kilitini açsanız da kapatsanız da cihazdaki tüm veriler silinir.

uludasdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mİ A3
Konular
1
Tamam bekleyin telefon açılacak kurulum bitmiş herhangi bir tuşa basın siyah ekran kapanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmkansız kilitlenmesi ben size bl kilit açma kodlarını verdim ayrıca mi unlock nedir sizin telefon modeli nedir acaba ayrıca nl kilitini açsanız da kapatsanız da cihazdaki tüm veriler silinir.

Dediklerinizi yaptım teşekkür ederim kurulum da dediğiniz
Telefonu fastboot moda alın ve sırasıyla fastboot --set-active=a ve fastboot getvar current-slot bu kmutları girin slotun a slotu olduğundan emin olun ayrıca Mi flash tool programından clean_all seçeneğini işaretleyip flashlayın
bu aylara nereden ulaşıyoruz acaba

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Dediklerinizi yaptım teşekkür ederim kurulum da dediğiniz
Telefonu fastboot moda alın ve sırasıyla fastboot --set-active=a ve fastboot getvar current-slot bu kmutları girin slotun a slotu olduğundan emin olun ayrıca Mi flash tool programından clean_all seçeneğini işaretleyip flashlayın
bu aylara nereden ulaşıyoruz acaba

Hocam bununla bir işiniz yok mi flaş ile stok rom kurmak isteyenler için bu açıklama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt