Yok hocam olmuyor telefon fastboot ta programları indirdim masa üstündeki klasörde neye basıp yüklemeyi yapacam onu bilmiyorum kusura bakmayı sizide yoruyorumTelefonu fastboot moda alın ve talimatlara göre kurulumu gerçekleştirin
4- İndirdiğiniz xiaomi.eu_MIA3_20.1.16_R2_v11-9-BITNET.zip dosyasını masaüstüne klasöre çıkart seçeneğine basın
5- Çıkattığınız klasörün içine girin ve MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher_v1.0.exe içine kopyalayın
6- MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher_v1.0.exe Dosyasını çaıştırın xiaomi.eu_MIA3_20.1.16_R2_v11-9-BITNET içindeki firmware-update klasörünün içine bazı dosyalar eklenecek.
7- Son olarak telefon fastboot moddayken Flash_And_Format_Data.bat dosyasını çalıştırın.
Yok hocam olmuyor telefon fastboot ta programları indirdim masa üstündeki klasörde neye basıp yüklemeyi yapacam onu bilmiyorum kusura bakmayı sizide yoruyorum
Kral sonra siyah ekrana press continou yazdı beklediEvet hocam
Sonra nasıl olacak?Kral sonra siyah ekrana press continou yazdı bekledi
Her şeyden önce telefonu fastboot moda alıp işlemleri yapın
Aşağıdaki komutu yazıp enter'a basarak bootloader kilidi açmanın ilk aşamasını yapıyoruz.
fastboot flashing unlock
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefonun ekranında erasing yazıyor müdahale etmiyoruz açılmasını bekliyoruz. "Hi there, Merhaba" yazısı geldiğinde tekrar güç tuşuna basılı tutup telefonu yeniden başlatıyoruz. Telefon kapandığında ses kısma tuşuna basılı tutuyoruz ve fastboot yazısını gördüğümüzde 2. komutu yazıyoruz.
Aşağıdaki komutu yazıp enter'a basarak bootloader kilidi açmanın ikinci aşamasını yapıyoruz.
fastboot flashing unlock_critical
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben daha önce yaptığımdan hata verdi siz ilk kez yapıyorsanız başarılı olduğuna dair mesaj göreceksiniz. Telefonunuz ekranında "Unlock Bootloader Warning" yazarsa ses tuşlarını kullanarak yes seçeneğini seçeceksiniz. Erasing yazarsa müdahale etmiyoruz ve bekliyoruz. Telefonun bootloader kilidi artık açılmıştır
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntıdır.
Kral sonra siyah ekrana press continou yazdı bekledi
söylediklerinizi yaptım ama telefonum tamamen kilitlendi ve cihaz fabrika ayalarına döndü tekrardan kurulum yaptım ne yapmam gerekiyor
Tamam bekleyin telefon açılacak kurulum bitmiş herhangi bir tuşa basın siyah ekran kapanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İmkansız kilitlenmesi ben size bl kilit açma kodlarını verdim ayrıca mi unlock nedir sizin telefon modeli nedir acaba ayrıca nl kilitini açsanız da kapatsanız da cihazdaki tüm veriler silinir.
Dediklerinizi yaptım teşekkür ederim kurulum da dediğiniz
Telefonu fastboot moda alın ve sırasıyla fastboot --set-active=a ve fastboot getvar current-slot bu kmutları girin slotun a slotu olduğundan emin olun ayrıca Mi flash tool programından clean_all seçeneğini işaretleyip flashlayın
bu aylara nereden ulaşıyoruz acaba