- Adım
- Adem Yasin
- Cihazım
- Xiaomi mi A3
- Konular
- 0
Kendim yapmadım ama sanki unlock_critical ile de açmanız gerekiyor gibi geliyor bana.Hocam böyle oldu
Hocam bununla bir işiniz yok mi flaş ile stok rom kurmak isteyenler için bu açıklama.
Stok rom yüklemek istiyordum fakat sizin dediğinizi yapıyorum şimdi bu ekranda kaldım da
Stok yüklemem başarılı oldu sonunda hatalı giderdikten sonra.9 stok sürümüne geçtim fakat bir kaç sensör hatası alıyorum telefon ile konuşurken ekran kapanmıyor otomatik ekran parlaklığı sensörü bunların çözümü nasıl oluyor acabaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin kilit tam açık değil gibi görünüyor. Kiliti açarken fastboot flashing unlock kodundan sonra
fastboot flashing unlock_critical kodunu girdinizmi.girmediyseniz bu hatayı vermesi muhtemel görünüyor.
Hocam önce miui rom sonra stok rom kurmanız gerekirdi yoksa direk Android 10 dan 9 a geçerseniz sensör hataları olurStok yüklemem başarılı oldu sonunda hatalı giderdikten sonra.9 stok sürümüne geçtim fakat bir kaç sensör hatası alıyorum telefon ile konuşurken ekran kapanmıyor otomatik ekran parlaklığı sensörü bunların çözümü nasıl oluyor acaba
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler tekrardan dediğiniz gibi yaptım stok room zor yüklerim saf androidden sonra bu sürümde kalırım herşey için teşekkür ederimHocam önce miui rom sonra stok rom kurmanız gerekirdi yoksa direk Android 10 dan 9 a geçerseniz sensör hataları olur
Rica ederim hocam güle güle kullanınTeşekkürler tekrardan dediğiniz gibi yaptım stok room zor yüklerim saf androidden sonra bu sürümde kalırım herşey için teşekkür ederim
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi