- Adım
- Burhan
- Cihazım
- K 20 pro
- Konular
- 0
Teşekkür ediyorum hocam
Teşekkür ediyorum hocam
Merhabalar yeni K20 Pro cihazimi aldim 3 gündür kullanıyorum cok rahatlikla 1 gun yetiyor cok memnunum sadece miu 11 varmis onu nasil yuklerim yardimci olursaniz sevinirimMerhabalar
Bu konumuzun amacı siz Sayın Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcılarını bir araya toplayarak farklı önerileri almak ve çeşitli tavsiyeler de bulunabilmek adına deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmak adına açılmıştır.
Sizler de yorumlarınız ile önerilerinizi ve tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız.
[ Konu altına yorum yaparak, Kullanmakta olduğunuz Cihazın Modelini belirten kullanıcılara bir adet Mi9T Pro veya K20 Pro Madalyası Verilecektir ]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu durum mi9t pro içinde geçerli mi?K20 Pro cihazını henüz yeni almış olanlara tavsiyem; Direkt olarak TWRP yoluyla, EFS ve tam sistem yedeği alınız. İleride oluşacak herhangi yazılımsal bir sıkıntıya karşı kendinizi garantileyin.![]()
Eğer ki malum yolla imei işlemi yapılmış ise cihaza, geçerli.Bu durum mi9t pro içinde geçerli mi?
Hocam verdiğiniz romu yükledim açılıyor fakay yeniden başlattığımda twrp ye atıyor temiz kurulum da yaptım lakin yine aynıRics ederim hocam,
Yedeklerinizi mutlaka alınız.
Twrp ve magisk kurulumunu gerçekleştirdikten sonra,
Wipe - Advanced wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini seçiniz , gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayınız. (Dikkat:Tüm sistem ve dosyalarınız silinecektir). Yoksa açılış ekranında kalırsınız.Yedeklerinizi mutlaka alınız.
Telefonu Bilgisayara bağlayıp yukarıda bağlantısını verdiğim Rom'u telefona kopyalayınız ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapınız, ardından Reboot diyerek yeniden başlatınız.
Hocam verdiğiniz romu yükledim açılıyor fakay yeniden başlattığımda twrp ye atıyor temiz kurulum da yaptım lakin yine aynı
Evet hocam bu twrp ile yaptımKurulumu aşağıdaki twrp kurarak mı yaptınız hocam?
Recovery - [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.3.1-15 Tek Tuş Yükleme Aracı
Kırmızı K20 Pro 8/128 kullanıyorum,forumdan faydalı bilgiler alacağıma inanıyorumMerhabalar
Bu konumuzun amacı siz Sayın Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcılarını bir araya toplayarak farklı önerileri almak ve çeşitli tavsiyeler de bulunabilmek adına deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmak adına açılmıştır.
Sizler de yorumlarınız ile önerilerinizi ve tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız.
[ Konu altına yorum yaparak, Kullanmakta olduğunuz Cihazın Modelini belirten kullanıcılara bir adet Mi9T Pro veya K20 Pro Madalyası Verilecektir ]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.