Tekrar 10.3.16 ya döndüm ota uzerinden yazılım gelir mi yoksa 10Hocam denedim 10.4.4 ile de denedim yine aynı sorun var ne yapmam gerekiyor
Kesinlikle katılıyorum bir önceki telefonum mi 8 ile inanılmaz güzel fotolar çekiyordm. Ama bunda dediğin gibi hayal kırıklığı. Donanım olarak daha iyi fakat yazılım olarak eksik sanırım. Umarım güncellemelerle düzeltirler. Yada gcam bulabilirsek daha iyi fotolar çekebiliriz.hızlı ve şık bir cihaz. ama buna uygun Google camera apk bulamadım. onlarcasını denedim ama nafile. mi8 de bile camm gibi net resimler çekerken bunda tam bir hayal kırıklığı. tam uyarlayamadılar mı nedir anlamadım
Çok iyi görünüyor üstad. Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bizimle de paylaşabilir misiniz? Birde on kamera performansı nasıl?K20 pro gcam iyi mi?
7.0.009 sürümü kullanıyorum hocam ön kamera stock kamerayı tercih ediyorum harika işler çıkarıyor zatenÇok iyi görünüyor üstad. Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bizimle de paylaşabilir misiniz? Birde on kamera performansı nasıl?
k20 pro ile 9t pro nun ön kamera donanımları farklı ozamansa. Sony lens kullandığını görüyorum ama çekim çok kötü.. yazılımsaldir ve ileride çözerler diye ümit ediyorum.7.0.009 sürümü kullanıyorum hocam ön kamera stock kamerayı tercih ediyorum harika işler çıkarıyor zaten